Kaart

Hogerheide 19

2860 Sint-Katelijne-Waver Huis Te Koop
214 m² wonen
485 m² perceel
2 slaapkamers

Hogerheide 19 - 2860 Sint-Katelijne-Waver - Te moderniseren HOB te Sint-Katelijne-WaverIn een rustige en kindvriendelijke straat te Sint-Katelijne-Waver vind je deze op te frissen woning met een perfect zuidwestelijk georiënteerde tuin. Deze charmante woning werd steeds met zorg onderhouden en biedt vele mogelijkheden. Mits renovatie kan de woning omgevormd worden tot een ideale thuis!Via de inkomhal betreed je de woonkamer met aansluitend de keuken, een toilet en een grote veranda. Enkele praktische bergingen en een wasplaats bieden samen met de kelder meer dan voldoende stockageruimte. De nachthal op de eerste verdieping geeft toegang tot 2 ruime slaapkamers en tot de badkamer (met een tweede toilet). Via een vaste trap bereik je vervolgens de zolder waar je gemakkelijk nog een derde kamer zou kunnen inrichten. Achteraan de woning kan u heerlijk genieten van de zon in de perfect zuidwestelijk gerichte tuin. En voor de genieters is er een mooie sauna aanwezig. Ook parkeergelegenheid is gegarandeerd dankzij een ruime oprit en vrijstaande garage.
De ligging van deze woning is subliem met verscheidene scholen, winkels, sport- en ontspanningsmogelijkheden op fietsafstand. Ook geniet je van een vlotte bereikbaarheid via de belangrijke invalswegen centraal tussen Brussel en Antwerpen, de fietsostrade, en het openbaar vervoer.

Bent u op zoek naar een op te frissen woning die u volledig naar eigen hand kan zetten? Dan is dit een mooie kans! Kom de troeven ter plaatse ontdekken en maak een afspraak op 015/20.20.82 of info@demakelaardij.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Kadastraal Inkomen
€ 525
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1951
Grond oppervlakte
485 m2
Bewoonbare oppervlakte
214 m2
Referentie
MDF4MLAS847C
Makelaar Code
5094
EPC Waarde
495 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet van toepassing
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€349.000 / De Makelaardij
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com