Home Te Koop Huis 8310 Sint-Kruis
Sportstraat 45
Kaart

Sportstraat 45

8310 Sint-Kruis Huis Te Koop
146 m² wonen
126 m² perceel

Ontdek deze verborgen parel aan de rand van het centrum van Brugge. Louis De Soete kan je 7 dagen per week bereiken op 050/367.003, 0494/261 271 of via Louis.desoete@desmet-poupeye.be voor meer informatie over deze aantrekkelijke gezinswoning. Je kunt ook meer zien op onze nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/verborgen-parel-aan-de-stadsrand-van-centrum-brugge.

Deze woning onderscheidt zich door de hoogwaardige materialen en afwerking. Denk hierbij aan handgemaakte ramen van tropisch hardhout, eiken parketvloeren en maatwerk in de vorm van inbouwkasten en een keuken. Het huis heeft een energielabel A dankzij de vernieuwde, volledig geïsoleerde daken, een nieuw verwarmingssysteem met condensatieketel, geïsoleerde vloeren en muren, een regenwaterput en zonnepanelen. Dit alles zorgt voor een optimaal comfort en een zeer lage energierekening.

Het huis biedt alle voordelen van een nieuwbouwwoning, maar wordt verkocht onder het registratierecht (met mogelijkheid tot verlaagd tarief). De kwalitatieve afwerking, waaronder een keuken met AEG-apparatuur, parketvloeren en ingebouwde kasten, maken van deze woning een echte parel.

Op het gelijkvloers vind je een gastentoilet in de inkomhal, twee grote schuifdeuren ideaal voor een vestiaire of fietsenstalling, en een lichtrijke open leefruimte. De open keuken met eiland is een nieuwe aanbouw, volgens vergunning. Op het eerste verdiep zijn er twee slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. De derde slaapkamer op het tweede verdiep heeft een eigen badkamer met ligbad, dubbele wastafel en derde toilet. De zolder is bereikbaar via een schuiftrap.

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be. (Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag).

* * *

Sportstraat 45 - 8310 Sint-Kruis - Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/verborgen-parel-aan-de-stadsrand-van-centrum-brugge Deze gezinswoning is afgewerkt met de meest kwaliteitsvolle materialen en voorzieningen. Zo zijn de handgemaakte ramen gemaakt in een tropisch hardhout, zijn er eiken parketvloeren aanwezig en heel wat maatwerk zoals kasten en keuken. Daarbovenop zijn alle daken vernieuwd en volwaardig geïsoleerd, een nieuw chauffagesysteem met condenserende ketel, geïsoleerde vloeren en muren, een regenwaterput, zonnepanelen,… Dit zorg ervoor dat de woning een EPC label A heeft gekregen wat resulteert in meer comfort en een zéér lage energierekening. Dit allemaal maakt van dit huis een nieuwbouwwoning maar toch dient er geen BTW betaald te worden, maar deze kan aan worden gekocht onder het registratierecht (mogelijkheid tot verlaagd tarief)! De high-end afwerking zoals de maatkeuken met AEG-toestellen, de parketvloeren, inbouwkasten,… maken van dit huis een echte parel. De inkomhal is voorzien van gastentoilet en 2 grote schuifdeuren voor vestiaire en/of het plaatsen van een fiets. Door de stalen deur treedt men binnen in de lichtrijke, open leefruimte. Het huis is nieuw aangebouwd (volgens vergunning) waar de open keuken met eiland is voorzien. Het eerste verdiep telt 2 slaapkamers en badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. De 3de slaapkamer ligt op het 2de verdiep en heeft zijn eigen badkamer met ligbad, dubbele wastafel en 3de toilet. Via een schuiftrap is de zolder bereikbaar. (stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag) www.desmet-poupeye-assebroek.beVoor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

GELIJKVLOERS
- Inkomhal: 11 m²
- Leefruimte: 31 m²
- Keuken: 12 m²
- Eetplaats: 14 m²

1STE VERDIEP
- Nachthal 1: 6 m²
- Slaapkamer 1: 18 m²
- Slaapkamer 2: 12 m²
- Badkamer 1: 6 m²

2DE VERDIEP
- Nachthal 2: 3 m²
- Badkamer 2: 12 m²
- Slaapkamer 3: 21 m²

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 438.000
Kadastraal Inkomen
€ 324
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1932
Grond oppervlakte
126 m2
Bewoonbare oppervlakte
146 m2
Referentie
S39UI0PF381L
Makelaar Code
12771
EPC Waarde
100 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€438.000 / De Smet & Poupeye
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com