Home Te Koop Huis 8310 Sint-Kruis
Toekomststraat 27-
Kaart

Toekomststraat 27-

8310 Sint-Kruis Huis Te Koop
292 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze uitzonderlijk energiezuinige BEN-woning, nieuw te bouwen in de kindvriendelijke buurt van Sint-Kruis. Deze ruime woning ligt dichtbij scholen, een speeltuin, het bos en het centrum van Brugge. Het heeft alles wat je nodig hebt voor jouw droomhuis. Een grote woonkamer met zicht op de tuin, een open en gezellige keuken, bergruimte en een garage met een elektrische poort zijn slechts enkele van de vele troeven. Met twee parkeerplaatsen vooraan wordt parkeren een fluitje van een cent.

De eerste verdieping biedt genoeg ruimte voor een kantoor, drie slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De vaste trap leidt je naar de dakverdieping waar nog een extra kamer of badkamer kan worden gecreëerd.

De woning wordt uitgerust met kwalitatieve voorzieningen zoals een warmtepomp met vloerverwarming op het gelijkvloers en de eerste verdieping, zonnepanelen, gekeurde elektriciteit, stads- en regenwaterrecuperatie, en uitstekende muur-, vloer- en dakisolatie. Ook de afwerking met zwarte gepolierde blauwe hardsteen raamtabletten zal niet ontbreken. Met een E-peil lager dan 20 en een mobiscore van 9, weet je dat duurzaamheid en bereikbaarheid hier centraal staan.

Deze woning biedt je bovendien de mogelijkheid om zelf nog invulling te geven aan de indeling. De ruime oppervlaktes en de mooie tuin zorgen voor een gevoel van ruimte en vrijheid. Gelegen nabij het centrum van Brugge, scholen, het zwembad en het bos, is de ligging werkelijk ideaal. Bovendien hoef je de eerste vijf jaar geen onroerende voorheffing te betalen!

* * *

Toekomststraat 27- - 8310 Sint-Kruis - Omschrijving Super energiezuinige BEN woning met garage en tuin in kindvriendelijke buurt te Sint-Kruis! Deze nieuw te bouwen, super energiezuinige en verrassend ruime BEN woning met zonnige tuin wordt gebouwd in een zéér kindvriendelijke buurt nabij te Sint-Kruis nabij scholen, speeltuin, bos en centrum Brugge. Eigen inspraak mogelijk! De woning heeft twee staanplaatsen voor het huis en een garage met elektrische poort. Op het gelijkvloers is een grote leefruimte met zicht op de mooie tuin, open en ingerichte keuken en berging. Er is een volwaardige verdieping met bureel, drie kamers, badkamer en apart toilet. Vaste trap naar de dakverdieping waar nog een extra kamer en/of badkamer gemaakt kan worden. Volgende zéér kwalitatieve afwerking zal aanwezig zijn: warmtepomp met vloerverwarming op gelijkvloers en eerste verdieping, zonnepanelen, goedgekeurde elektriciteit, stads- en regenwater (10.000l, pomp in de put), volwaardige verdieping, twee keer beton, zwart gepolierde blauwe hardsteen raamtabletten, muur- vloer- en dakisolaties,... E-peil lager dan 20! Vijf jaar geen onroerende voorheffing!! Mobiscore: 9! Een nog naar eigen wens verder in te delen woning met mooie tuin, grote oppervlaktes op gouden ligging nabij centrum Brugge, scholen, zwembad en bos...

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 467.500
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
292 m2
Referentie
3BNH5LMSB67A
Makelaar Code
TKS027
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€467.500 / Puur Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com