Home Te Koop Huis 8310 Sint-Kruis
Toekomststraat 27-
Kaart

Toekomststraat 27-

8310 Sint-Kruis Huis Te Koop
348 m² perceel
5 slaapkamers

Op zoek naar een nieuwe, ruime en bijzonder energiezuinige woning in een kindvriendelijke buurt te Sint-Kruis? Dit vastgoed biedt u de mogelijkheid uw droomwoning te creëren nabij het centrum van Brugge. De BEN-woning is gelegen in een gebied dat zeer geliefd is bij gezinnen, dichtbij scholen, speeltuinen en bossen.

De indeling van de woning, bestaande uit een royale leefruimte met uitzicht op de zonnige tuin, een open en volledig ingerichte keuken, berging en aparte kantoorruimte op de begane grond, kan naar eigen wens worden aangepast. De eerste verdieping biedt vier slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Een vaste trap leidt naar de dakverdieping, waar extra ruimte is voor nog een kamer of badkamer.

De woning kenmerkt zich door haar zeer kwalitatieve afwerking. Zo is er een warmtepomp met vloerverwarming op beide woonlagen, zonnepanelen en goedgekeurde elektriciteitsvoorzieningen. Ook is er voorzien in stads- en regenwateropvang (10.000l met pomp). Extra isolatie in muren, vloeren en dak zorgen voor een E-peil lager dan 20, waardoor u de eerste vijf jaar geen onroerende voorheffing betaalt!

Buiten beschikt de woning over een eigen staanplaats, evenals een garage met elektrische poort. De ligging dichtbij het centrum van Brugge, scholen, een zwembad en bos maken deze woning een echte gouden kans. De Mobiscore van 9 onderstreept de uitstekende ligging.

Kortom, deze BEN-woning in Sint-Kruis biedt een unieke kans voor diegenen die op zoek zijn naar een duurzaam, comfortabel en kindvriendelijk thuis.

* * *

Toekomststraat 27- - 8310 Sint-Kruis - Omschrijving Super energiezuinige BEN woning met garage en tuin in kindvriendelijke buurt te Sint-Kruis! Deze nieuw te bouwen, super energiezuinige en verrassend ruime BEN woning met zonnige tuin wordt gebouwd in een zéér kindvriendelijke buurt nabij te Sint-Kruis nabij scholen, speeltuin, bos en centrum Brugge. Eigen inspraak mogelijk! De woning heeft een staanplaats voor het huis en een garage met elektrische poort. Op het gelijkvloers is een grote leefruimte met zicht op de mooie tuin, open en ingerichte keuken, berging en aparte bureelruimte vooraan. Er is een volwaardige verdieping met vier slaapkamers, badkamer en apart toilet. Vaste trap naar de dakverdieping waar nog een extra kamer en/of badkamer gemaakt kan worden. Volgende zéér kwalitatieve afwerking zal aanwezig zijn: warmtepomp met vloerverwarming op gelijkvloers en eerste verdieping, zonnepanelen, goedgekeurde elektriciteit, stads- en regenwater (10.000l, pomp in de put), volwaardige verdieping, twee keer beton, zwart gepolierde blauwe hardsteen raamtabletten, muur- vloer- en dakisolaties,... E-peil lager dan 20! Vijf jaar geen onroerende voorheffing!! Mobiscore: 9! Een nog naar eigen wens verder in te delen woning met mooie tuin op gouden ligging nabij centrum Brugge, scholen, zwembad en bos...

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 528.500
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
348 m2
Referentie
9DHXTS61XF-1
Makelaar Code
TKS027
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€528.500 / Puur Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com