Home Te Koop Huis 8310 Sint-Kruis
beukeboslaan 8
Kaart

beukeboslaan 8

8310 Sint-Kruis Huis Te Koop
251 m² wonen
1251 m² perceel
5 slaapkamers

Deze charmante villa, die een opfrisbeurt nodig heeft, ligt op een steenworp afstand van het centrum van Brugge en is genesteld in een prachtig perceel van 1.251 m². De woning bevindt zich op een begeerde locatie nabij het kasteeldomein Rooigem, omgeven door bomen.

Op de benedenverdieping vind je een inkomhal die leidt naar een ruime, zonovergoten woonkamer met een panoramisch uitzicht op de tuin. De aparte keuken is voorzien van een kookplaat, dampkap, oven en dubbele spoelbak. Daarnaast is er ook een ruime inpandige garage met aansluitingen voor een wasmachine en droogkast.

De split-level bovenverdieping herbergt vijf slaapkamers en een badkamer uitgerust met een bad, dubbel wastafelmeubel en toilet.

Buiten biedt de woning een oprit, een aantrekkelijke tuin omringd door bomen, een (deels overdekt) terras en een grote houten tuinberging. Deze villa is de perfecte kans voor wie houdt van rust en natuur, maar toch dicht bij de stad wil wonen.

* * *

beukeboslaan 8 - 8310 Sint-Kruis - Op een boogscheut van Brugge centrum treffen we deze op te frissen villa op een mooi perceel van 1.251 m². Gewilde locatie tussen de bomen nabij kasteeldomein Rooigem. De indeling is als volgt: BENEDENVERDIEPING: inkomhal, ruime zonovergoten woonkamer met tuinzicht rondom rond, aparte keuken (kookplaat, dampkap, oven, dubbele spoelbak), ruime inpandige garage met aansluiting wasmachine/droogkast. SPLITLEVEL: 5 slaapkamers, badkamer (bad, dubbel wastafelmeubel, toilet). BUITENOMGEVING: oprit, leuke tuin rondom rond omringd door bomen, (deels overdekt) terras, groot houten tuinberging.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 619.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1963
Grond oppervlakte
1251 m2
Bewoonbare oppervlakte
251 m2
Referentie
-VH07OHOUQU0
Makelaar Code
BB/SVM/TK/1560
EPC Waarde
54300 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20210316-0002388300-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
ja
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€619.000 / Bricx Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com