Home Te Koop Huis 8310 Sint-Kruis
Kasteleinweg 15
Kaart

Kasteleinweg 15

8310 Sint-Kruis Huis Te Koop
242 m² wonen
693 m² perceel
4 slaapkamers

Deze goed onderhouden open bebouwing op de begane grond in Sint-Kruis ligt op een perfecte locatie, dichtbij winkels, recreatiemogelijkheden en scholen. De woning is gelegen op een hoek van een rustige woonwijk, ideaal om te genieten van de rustige omgeving.

De indeling van het huis is als volgt: een aparte inkomhal met toilet en ruimte voor jassen. De lichte leefruimte heeft een zithoek en eetplaats, verder versterkt door de grote ramen en een gaskachel die zorgt voor extra warmte en gezelligheid. De aangrenzende keuken is uitgerust met moderne apparaten zoals een combi-oven, gasfornuis en ingebouwde koelkast. Naast de keuken bevindt zich een berging met toegang tot de zolder via een vaste trap. Op de zolder is een extra slaapkamer gecreëerd. De garage met automatische poort ligt naast de berging.

Het huis heeft drie ruime slaapkamers en een badkamer met een onlangs vernieuwde inloopdouche (2022).

De buitengevel van het huis is volledig bedekt met spuitkurk en er zijn overal rolluiken aanwezig. Verwarming is op aardgas (ketel uit 2015).

Kortom, dit is de ideale woning met veel mogelijkheden en ruimte op een aantrekkelijke locatie.

Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact op via 050 70 34 35 of louise@vastgoedwm.be!

De vermelde prijs is een richtprijs, wat betekent dat de verkoper elke bieding kan overwegen. Dit is anders dan een vraagprijs, waarbij de woning wordt verkocht bij een bod op die vraagprijs.

* * *

Kasteleinweg 15 - 8310 Sint-Kruis - *RICHTPRIJS

Verzorgde gelijkvloerse open bebouwing met garage en 4 slaapkamers op uitstekende ligging te Sint-Kruis met op wandelafstand winkels, ontspanning, scholen...
De open bebouwing is op een hoek van een gezellige woonwijk gelegen, waar men in alle rust kan genieten van de omgeving.

Indeling:
Binnenkomen doen we in de aparte inkomhal met apart toilet. In de inkomhal is ook een vestiairenis voorzien. Vervolgens komen we binnen in de leefruimte met zithoek en eetplaats. Deze wordt meteen gekenmerkt door de grote lichtinval dankzij de vele raampartijen. In de leefruimte werd ook nog een gaskachel geïnstalleerd, die voor de extra gezelligheid en warmte zorgt. Palend aan de leefruimte is de keuken gelegen. Deze werd voorzien van alle toestellen die zorgen voor het hedendaags comfort: combi-oven, kookplaat op gasbekkens, ingebouwde frigo... Naast de keuken is de berging gelegen, waar ook toegang is tot de zolderruimte met een vaste trap. In de zolder is een extra slaapkamer gemaakt. Tot slot is naast de berging de garage ... met automatische poort.

De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers en een badkamer met vernieuwde ruime inloopdouche (vernieuwd in 2022).

De buitengevel van de woning werd volledig opgedaan met spuitkurk en overal zijn rolluiken aanwezig. De woning wordt verwarmd op aardgas (ketel van 2015).

Kortom, dé ideale woning met tal van mogelijkheden en ruimte op een zeer aantrekkelijke ligging.

Wenst u meer informatie of een bezoek ter plaatse? Contacteer ons dan snel via 050 70 34 35 of louise@vastgoedwm.be!

*RICHTPRIJS: Richtprijs geeft een richting aan van wat de prijs is. Dit is anders dan bij een vraagprijs, waar de woning verkocht is bij een bieding van die vraagprijs. De verkoper heeft bij de richtprijs nog de keuzevrijheid om elke bieding in overweging te nemen. Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1972
Grond oppervlakte
693 m2
Bewoonbare oppervlakte
242 m2
Referentie
E8U18EBCNMI6
Makelaar Code
TK/3918
EPC Certificaat
20240326-0003190087-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€399.000 / Vastgoed Wanneyn
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com