Home Te Koop Huis 8310 Sint-Kruis
Vuurkruisenlaan 20
Kaart

Vuurkruisenlaan 20

8310 Sint-Kruis Huis Te Koop
239 m² wonen
870 m² perceel

Zoek je een instapklare villa in een rustige en residentiële omgeving? Ontdek dan deze kwalitatieve villa in Male. De uitstekende locatie combineert de rust van een woonpark met een vlotte bereikbaarheid dankzij winkels, openbaar vervoer en scholen in de nabije omgeving.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime inkomhal met gastentoilet. De gezellige leefruimte met erker biedt een prachtig uitzicht op het groen. Je kunt eenvoudigweg genieten van een heerlijke maaltijd in de volledig ingerichte keuken met eetplaats terwijl je uitkijkt over de tuin.

Verder is het huis ook voorzien van een praktische berging/wasplaats die aansluit aan een brede garage. Ruimte is een grote troef in deze villa met vier slaapkamers, een ingerichte bureauruimte, een grote badkamer met ligbad en douche en niet te vergeten, een ruime zolder.

De goed onderhouden voortuin is voorzien van een oprit waar meerdere wagens kunnen staan. In de achtertuin vind je twee zonnige terrassen, verborgen in het groen en met voldoende privacy. Een verzorgd tuinhuis maakt deze buitenruimte helemaal af.

De sterke constructie en het gebruik van hoogwaardige materialen resulteren in een gunstig energielabel. Boek snel je bezoek om de mogelijkheden en ruimte van deze verzorgde villa op deze gewilde locatie zelf te ontdekken.

* * *

Vuurkruisenlaan 20 - 8310 Sint-Kruis - Deze kwalitatief gebouwde villa bevindt zich op een uitstekende locatie in een residentieel woonpark te Male. Met alle voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en scholen in de nabije omgeving, geniet u hier van het beste van twee werelden: rust en bereikbaarheid.

De villa is instapklaar en werd steeds met de grootste zorg onderhouden. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met gastentoilet, gevolgd door een gezellige leefruimte met erker die uitkijkt op de groene dreef. De volledig ingerichte keuken met eetplaats biedt een heerlijk zicht op de tuin. De praktische berging/wasplaats met achterdeur vormt een geheel met de brede garage. Met vier slaapkamers, een ingerichte bureauruimte, een grote badkamer met ligbad en douche en een ruime zolder, biedt deze villa alle ruimte die u nodig heeft.

De voortuin is aangelegd en voorzien van een oprit voor meerdere wagens. In de achtertuin, verscholen in het groen en met voldoende privacy, zijn er twee terrassen waardoor u op elk moment van de zon kan genieten. Verder is er nog een verzorgd tuinhuis.

Dankzij de stevige constructie en het gebruik van kwalitatieve materialen heeft deze villa een zeer gunstige energiescore. Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse en ontdek de ruimte en de mogelijkheden die deze uiterst verzorgde villa te bieden heeft op deze gegeerde locatie.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 669.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1989
Grond oppervlakte
870 m2
Bewoonbare oppervlakte
239 m2
Referentie
XHVJ7JLGUN-T
EPC Waarde
186 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230522-0002898386-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woonparken
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€669.000 / Immo Isera Brugge
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com