Home Huis 9980 Sint-Laureins
Kruiskenstraat 29a
Kaart

Kruiskenstraat 29a

9980 Sint-Laureins Huis
340 m² wonen
1136 m² perceel
6 slaapkamers
€550.000

Start bieden vanaf €550.000 EUR voor dit schitterende, vrijstaande landhuis dat ruimte, comfort en natuurlijke schoonheid biedt. Het pand is gesitueerd op een riant stuk grond van 1136 m2, met een bewoonbare oppervlakte van 340 m2.

Dit huis beschikt over een gastvrije hal die leidt naar een ruime woon- en eetkamer, met grote ramen die zorgen voor overvloedige natuurlijke lichtinval. De kamer kijkt uit op de goed onderhouden tuin met een zonneterras. Voor de enthousiaste thuiskok is er een open keuken met moderne apparatuur, een aangrenzende bijkeuken/wasruimte en veel opbergruimte. Op de begane grond zijn er twee royale slaapkamers en een badkamer met bad en douche; er zijn ook twee toiletten in het huis. Er is een optie voor nog vier extra kamers op de bovenste verdieping.

Naast de vele voorzieningen beschikt de woning ook over een ruime garage, een hoogwaardige bouwmateriaal en heeft het een energielabel C voor energie-efficiëntie. Extra beveiligingsfuncties zijn onder andere een alarmsysteem en video-intercom.

De ligging is ideaal, rustig, groen en fietsvriendelijk, in de nabijheid van bossen en kreken. De nabije omgeving biedt goede buren en gemakkelijke toegang tot Eeklo, de kust en de Nederlandse grens. Het doordachte ontwerp maakt levenslang wonen mogelijk, met alle voorzieningen op de begane grond.

Bent u geïnteresseerd in een rondleiding door dit schitterende huis? Neem dan contact op met Unicum op 09 336 16 15 of via info@vastgoedunicum.be.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Kruiskenstraat 29a - 9980 Sint-Laureins - *Biedingsysteem: Opbieden vanaf 550.000 EUR.
Meer info op kantoor.

Stap binnen in dit prachtige, alleenstaande landhuis en ervaar de combinatie van ruimte, comfort en natuurlijke schoonheid. Gelegen op een royaal perceel van maar liefst 1136 m2, biedt deze woning alles wat de veeleisende koper zoekt.

De woning beschikt over een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 340 m2 en is in uitmuntende staat.
De uitnodigende inkomhal verwelkomt uw gasten in stijl en brengt u naar de ruime zitplaats met eetplaats. Hier valt meteen de grote woonkamer op, badend in natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen. Een uitnodiging tot gezellig samen zijn met vrienden en familie met zicht over de volledig aangelegde en goed onderhouden tuin, compleet met een zonneterras om in alle rust van de buitenlucht te genieten.

De open, volledig uitgeruste keuken is een waar paradijs voor de thuiskok. De aangrenzende bijkeuken/wasplaats en vele bergruimten maken het plaatje compleet. De gelijkvloerse verdieping biedt verder nog twee ruime slaapkamers en een mooie badkamer met zowel een ligbad als een douche. Er zijn ook 2 toiletten aanwezig in de woning. Op de bovenverdieping is er de mogelijkheid tot het inrichten van maar liefst 4 extra kamers.

Praktische aspecten zoals een ruime inpandige garage en een grote, aparte garage maken dit huis extra aantrekkelijk. Het pand is voorzien van kwalitatieve bouwmaterialen en een energielabel C, wat de energiezuinigheid benadrukt. Extra veiligheid wordt geboden door een alarminstallatie en een videofoon.

De ligging kan niet beter: geniet van de rust in een groene, wandel- en fietsvriendelijke regio, nabij bossen en kreken. De goede buren en de nabijheid van Eeklo, de Kust en de Nederlandse grens zorgen voor een ideale mix van rust en bereikbaarheid.

Levenslang wonen is hier geen loos woord. Alles is voorzien op het gelijkvloers om in de winter van je leven te kunnen blijven genieten van je woning en zijn omgeving.
De perfecte oriëntatie is de kers op de taart van dit praktische en comfortabele thuis.

Kortom, een landelijke woning die al uw woonwensen vervult. Wens je een verhelderende rondleiding door een Unicum-specialist? Bel 09 336 16 15 of mail info@vastgoedunicum.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 550.000
Kadastraal Inkomen
€ 971
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2002
Grond oppervlakte
1136 m2
Bewoonbare oppervlakte
340 m2
Referentie
91SUVENCDBJA
Makelaar Code
spir5853
EPC Waarde
231 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230922-0002996269-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
12 Dec 2023
€550.000 / Vastgoed Unicum
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com