immo Kaart

Houtstraat 1, 2960 Sint-Lenaarts

Huis Te Koop in Sint-Lenaarts
562 m² perceel
4 slaapkamers

Houtstraat 1 - 2960 Sint-Lenaarts - Ruime vrijstaande woning (ca. 300m² nuttige oppervlakte), op 562m² in het centrum van Sint-Lenaarts. Door de centrale ligging zijn winkels, openbaar vervoer, scholen enz. op wandelafstand. Deze karaktervolle woning met bouwjaar 1969 heeft een zeer degelijke basisstructuur maar dient (energetisch) gerenoveerd te worden.
Indeling als volgt:
* Gelijkvloers (ca. 111m²): ruime inkomhal (vloertegel) die via een schuifdeur toegang geeft naar de enkele treden hoger gelegen leefruimte; in de gezellige leefruimte (ca. 44m²) met plankenvloer, haardcassette en aparte eethoek valt onmiddellijke de uitzonderlijke trap op - geen trap met treden, maar een hellend vlak maakt de verbinding met de verdieping; aansluitend leuke veranda met zicht op de tuin. Ingerichte keuken (ca. 9m²), gevloerd, met keramische kookplaat, oven, dampkap, koelkast, vaatwasser en dubbele spoeltafel. Verder is er nog een douchekamer (douche, wastafel en toilet) en een sas met buitendeur en trap naar de kelder toe.
* Verdieping (ca. 89m²): overloop met apart toilet; vier slaapkamers (17m² / 14m² / 12m² / 9m²), allen op laminaat parket, volledig vernieuwde badkamer (ca. 9m²) met inloopdouche en enkele wastafel op meubel.
* Zolder: grote bergzolder op betonvloer, onder hellend dak; bereikbaar via valtrap op de overloop.
* Kelder (ca. 89m²): grote kelder bestaande uit 4 delen: voorraadkelder (ca. 10m²), wasplaats (ca. 14m² met aansluiting voor wasmachine), cv-kelder met verwarmingsinstallatie (Buderus) op stookolie en hoofdkelder (ca. 40m²) met garagepoort en toegankelijk via hellende inrit achteraan - de ideale ruimte voor klussen en het stallen van fietsen, ...
* Buiten: oprit en afgemaakte carport met geautomatiseerde kantelpoort en achterliggende overkapping. Aangename zuidgerichte tuin.
* Extra: conforme elektrische installatie; hoofdzakelijk kunststof buitenschrijnwerk met rolluiken, deels dubbel en deels enkel glas; het E-peil bedraagt 643 kWh/m² jaar (= label F); door het plaatsen van dak- en vloerisolatie alsook het vernieuwen van de ramen bereikt u label D.
Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen. Stedenbouwkundige info in aanvraag.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 395.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1969
Grond oppervlakte
562 m2
Referentie
GS5NMERLP22T
Makelaar Code
5843093
EPC Waarde
643 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
20 Feb 2024
€395.000 / Coga
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com