Kaart

Cotthem 10

9520 Sint-Lievens-Houtem Huis Te Koop
275 m² wonen
2000 m² perceel
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek je droomwoning in het pittoreske Sint-Lievens-Houtem tijdens onze eerste bezoekdag op zondag 21 april, tussen 10.00 en 13.00 uur – op afspraak! Deze landelijke woning met functionele loods combineert rustiek wonen met alle comfort van een modern huis.

Deze woning kent een warm interieur met een knusse woonkamer die naadloos overgaat in een volledig uitgeruste keuken. Daarnaast profiteer je van drie ruime slaapkamers voor optimaal wooncomfort. Liefhebbers van de buitenlucht raken in vervoering door de omgeving: diverse wandelroutes beginnen pal voor je deur.

Het riante buitenterrein biedt stallen voor dierenliefhebbers, een veelzijdig bijgebouw en een functionele loods van maar liefst 600 vierkante meter. De huidige invulling als binnen piste is slechts één optie: de loods kan eenvoudig omgetoverd worden tot praktische opslagruimte. Een groot pluspunt van dit terrein is de bereikbaarheid van beide zijden via een weg.

Ervaar het beste van landelijk wonen met alle faciliteiten binnen handbereik. Grijp deze unieke kans, neem vandaag nog contact met ons op via 053/60.65.66 en ontdek wat dit prachtige pand in Sint-Lievens-Houtem jou te bieden heeft.

* * *

Cotthem 10 - 9520 Sint-Lievens-Houtem - SINT-LIEVENS-HOUTEM - Landelijke woning met loods

Gelegen in het pittoreske Sint Lievens Houtem, biedt deze woning met loods een perfecte mix van rustiek, landelijk wonen en functionele ruimtes.
Met een gezellige woonkamer die in verbinding staat met de volledig uitgeruste keuken en  3 ruime slaapkamers , is comfort gegarandeerd. Maar dat is niet alles! De omgeving is een paradijs voor natuurliefhebbers, met diverse wandelroutes die recht voor de deur beginnen.

Buiten biedt het terrein stallen voor de dierenliefhebbers, een veelzijdig bijgebouw en een functionele loods van 512m². Momenteel wordt de loods gebruikt als binnen piste,  maar kan eenvoudig worden omgevormd tot een handige opslagruimte.
Een extra voordeel is de toegankelijkheid van zowel de voor- als achterkant van het terrein via de weg.

Grijp deze kans om het beste van landelijk wonen te ervaren, met alles binnen handbereik. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die deze prachtige woning te bieden heeft. Jouw droomhuis wacht op jou in Sint Lievens Houtem! 053/60.65.66

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 1.340
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1959
Grond oppervlakte
2000 m2
Bewoonbare oppervlakte
275 m2
Referentie
Q7E1-UPJ-9T7
Makelaar Code
5942589
EPC Waarde
259 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240401-0003197366-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com