immo Kaart

, 9830 Sint-Martens-Latem

Huis Te Koop in Sint-Martens-Latem
150 m² wonen
624 m² perceel

VERKOCHT. Deze bijzonder charmante woning te Sint-Martens-Latem, onderscheidt zich door de residentiële en rustige omgeving in combinatie met een enorme bereikbaarheid en privacy.

Zowel het comfortabele huis, dat in een uitzonderlijke staat van onderhoud verkeert en de sfeervolle romantische tuin met diverse terrassen, die werd aangelegd door tuinarchitect Marc De Ronne, zijn erg onderhoudsvriendelijk.

De centrale inkomhal met toilet leidt naar de zonnige ruime woonkamer met natuursteen vloer en open haard. Aansluitend is er de grote keuken (met berging) die uitgeeft op de tuin. De twee slaapkamers en de badkamer met ligbad en een tweede toilet zijn bereikbaar via de hal.

Een van de grote voordelen van gelijkvloers wonen is dat het toegankelijk is voor iedereen. De grote afgewerkte en geïsoleerde zolder met plankenvloer, inbouwverlichting en -kasten, biedt heel wat uitbreidingsmogelijkheden naar de eerste verdieping toe. Het bijgebouw voorziet niet enkel in een garage met automatische poort, maar ook in een uiterst handige multifunctionele ruimte met toegang en zicht naar de binnentuin.

Parkeren kan uiteraard in de garage maar ook op de grote oprit en op de extra parkeerplaats aan de linkerzijde van het huis, waardoor er plaats genoeg is voor meerdere wagens. Overige voorzieningen zijn dubbele beglazing en tuin- en gevelverlichting. De afgeschermde tuin en de anti-inbraakinstallatie zorgen voor een maximale veiligheid.

De woning is een schaars aanbod in een van de meest gegeerde gemeenten van Vlaanderen. Gelegen in een verkeersarme doodlopende straat, terwijl het dorpscentrum op fietsafstand ligt.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 635.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1990
Grond oppervlakte
624 m2
Bewoonbare oppervlakte
150 m2
Referentie
F4WYWEVMIXDN
Makelaar Code
3336548
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Mogelijk overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
16 Nov 2022
€635.000 / Immobiliën Crevits
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com