Home Te Koop Huis 9831 Deurle
Pontstraat 21
Kaart

Pontstraat 21

9831 Deurle Huis Te Koop
304 m² wonen
1739 m² perceel
3 slaapkamers
€2.690.000
Lening simuleren

Dit unieke pand in de groene omgeving van Deurle is een echt juweeltje. Het biedt de perfecte balans tussen wonen en werken, met een ontwerp door Yama Architects. Het huis bestaat uit vier zorgvuldig opgestelde delen, die een speels geheel vormen rond een ingebouwde patio. De lichtinval is uitzonderlijk en zorgt voor een duidelijke verbinding met het omliggende parklandschap. Het huis is gebouwd met gerecupereerde bakstenen en afgewerkt met op maat gemaakte aluminium profielen.

De bedoeling was om een gelijkvloers gebouw te creëren dat optimaal interactie mogelijk maakt tussen de tuin en het huis, terwijl het mooi past in het omliggende parklandschap. Dit maakt deze locatie ideaal voor zowel wonen als werken. Het gelijkvloers bestaat uit een woonkamer die rechtstreeks verbonden is met een prachtige keuken. De materiaalkeuze in alle ruimtes is van hoogwaardige kwaliteit.

Rondom de patio bevinden zich nog twee polyvalente ruimtes die directe toegang bieden tot de schitterende parktuin. Op de eerste verdieping vind je een master slaapkamer met ensuite badkamer en een tweede slaapkamer. Er is bovendien nog een aparte badkamer naast een ruime dressing.

Voor meer informatie over deze ongelooflijke eigendom, neem contact op met Ann-Sofie via ann-sofie@huysewinkel.be of bel naar 0471 04 85 35.

* * *

Pontstraat 21 - 9831 Deurle - Deze unieke eigendom is een parel in de groene oase van Deurle. Een pand die de perfecte combinatie tussen wonen en werken maakt. Architecturaal meesterwerk van Yama Architects. Om het met de woorden van de architecten te zeggen; Het pand is opgebouwd uit een verschuiving van vier volumes die zorgvuldig gepositioneerd staan rond een inpandige patio. De lichtinval doorheen iedere ruimte is werkelijk subliem. De uitbreiding resulteert in een speels geheel in harmonie met de bestaande woning. Een voldoende transparantie van de ruimten op de begane grond laten het parklandschap krachtig en veranderlijk aanwezig zijn doorheen de volledige woning. Het gehele huis is opgetrokken in gerecupereerde baksteen en zorgvuldig afgewerkt met op maat gemaakte aluminium profielen. Het uitgangspunt voor deze woning in Deurle, was het creëren van een gelijkvloers gebouw dat het potentieel voor interactie tussen de tuin en het huis maximaliseert en tegelijkertijd past in het bestaande parklandschap van de site. Een uiterst geschikte locatie om wonen en werken te combineren. Het gelijkvloers is opgebouwd uit de leefruimte die rechtstreeks in verbinding staat met de prachtige keuken. Materialisatie in alle ruimtes is werkelijk prachtig. Rond de patio bevinden zich nog twee ruime polyvalente ruimtes die rechtstreeks verbonden zijn met de mooie parktuin. De eerste verdieping bestaat dan weer uit een master bedroom en een tweede slaapkamer. De master geniet van een ensuite badkamer. Daarnaast is er nog een aparte badkamer die naast de ruime dressing ligt. De flow doorheen de woning is formidabel. Contacteer Ann-Sofie via ann-sofie@huysewinkel.be of 0471 04 85 35.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 2.690.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.499
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1910
Grond oppervlakte
1739 m2
Bewoonbare oppervlakte
304 m2
Referentie
44KVB04X2UO8
Makelaar Code
8089360
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
17 Jan 2024
€2.690.000 / Huysewinkel
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com