immo Kaart

Leernsesteenweg 284 B-9800 Sint-Martens-Leerne

Huis Te Koop in Sint-Martens-Leerne
216 m² wonen
1252 m² perceel
3 slaapkamers

Leernsesteenweg 284 - 9800 Sint-Martens-Leerne - Energiezuinige, moderne woning met 3 slaapkamers en tuin te koop in Deinze! Deze hedendaagse en energiezuinige woning met grote tuin in Sint-Martens-Leerne wordt u te koop aangeboden door Access Estate. Voor meer informatie of een afspraak, contacteer uw vastgoedmedewerker Carla Vandorpe op 0475 20 00 50.

Bent u op zoek naar een moderne en ruime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en een grote tuin? Dan is deze nieuwbouwwoning (LOT 2) zeker iets voor u!

De woning is uitstekend gelegen tussen Deinze en Gent, vlot bereikbaar vanuit alle windrichtingen, vlak bij verschillende recreatiemogelijkheden (fietsen, wandelen, golfen) en alle voorzieningen. De omgeving is prachtig groen en heerlijk rustgevend.

Deze halfopen woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, de lichtrijke leefruimte met zithoek, eetplaats en open keuken, een apart toilet en de inpandige garage met berging. Voor het huis beschikt u over een mooie staanplaats en een gezellige voortuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 mooie slaapkamers, een grote badkamer en nog een apart toilet. De zolderverdieping kan u volledig naar wens inrichten, bijvoorbeeld als extra slaapkamers of als hobbykamer.

Het ontwerp van de woningen is hedendaags en gezellig, mét oog voor het milieu. Dankzij een E-peil 30 en (reeds voorziene) zonnepanelen houdt deze woning rekening met de natuur en de toekomst. Ook wordt uw woning kwaliteitsvol afgewerkt en voorzien van alle comfort.

De grote achtertuin biedt ontzettend veel mogelijkheden. Of u nu droomt van een groene oase of van een speelparadijs voor uw kinderen, hier kan het allemaal!

Is uw interesse gewekt? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie en details!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 515.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2022
Grond oppervlakte
1252 m2
Bewoonbare oppervlakte
216 m2
Referentie
3OT8VYDXZZY0
Makelaar Code
3410603
EPC Waarde
/ kWh/m2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Onbekend
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
27 Feb 2023
€515.000 / Access Estate
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com