Kaart

Rietlaan 38

8200 Sint-Michiels Huis Te Koop
167 m² wonen
422 m² perceel
3 slaapkamers

Rietlaan 38 - 8200 Sint-Michiels - Deze prijs is een richtprijs.

Deze prachtige halfopen woning (EPC B) gelegen op een topligging in de Rietlaan in het rustige Sint-Michiels, dichtbij de E403 en E40, winkels, scholen, stad, station,...

De woning werd reeds gedeeltelijk gerenoveerd met kwaliteitsvolle materialen (ramen van Schüco met hoogrendementsglas en elektrische rolluiken, nieuwe binnendeuren met magnetische sloten en een volledig nieuwe badkamer).

Daarnaast biedt deze woning een mooie bewoonbare oppervlakte van 167m2, plus een vrijstaande garage met elektrische poort.

Vanuit de zuidwest georiënteerde tuin kijk je enkel uit op bomen en groen, dus geen zicht op of inkijk van andere woningen. Daar bovenop staat achteraan de tuin een groot tuinhuis met een stevige fundering voorzien van elektriciteit.

Naar indeling zelf is de woning op het gelijkvloers voorzien van een aparte inkomhal met gastentoilet, een ruime en lichtrijke woonkamer met aanpalende keuken (met praktische kruipkelder) en een handige veranda, die uitzicht geeft op de prachtige tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich naast de overloop twee volwaardige slaapkamers (van elk 16m2), een derde slaapkamer die eventueel ook als hobbykamer/berging gebruikt kan worden en een totaal geïnstalleerde badkamer ruim lavabomeubel, handdoekradiator, grote douche en een toilet.

Tot slot is er nog een zolder (bereikbaar via zoldertrap) over de volledige breedte van het huis waar zeker nog een extra slaapkamer + berging kan gecreëerd worden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 360.000
Kadastraal Inkomen
€ 815
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1967
Grond oppervlakte
422 m2
Bewoonbare oppervlakte
167 m2
Referentie
AJ2OMTUV0ADI
EPC Waarde
176 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240403-0003200513-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Apr 2024
€360.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com