Kaart

Kongostraat 117

9100 Sint-Niklaas Huis Te Koop
127 m² wonen
60 m² perceel

Ben je een investeerder op zoek naar een winstgevende vastgoedbelegging met een solide rendement van 5%? Dan is dit prachtig gerenoveerde opbrengsteigendom in Sint-Niklaas wellicht interessant voor jou!

Het pand combineert de charme van een moderne afwerking met een centrale locatie. Met scholen, openbaar vervoer en invalswegen in de directe nabijheid, biedt het onovertroffen toegankelijkheid en gemak voor zijn bewoners. Deze strategische ligging garandeert een continue vraag naar woonruimte, wat resulteert in een aantrekkelijk bruto rendement van 5%. Deze factoren maken het eigendom de ideale keuze voor investeerders die op zoek zijn naar een veilige en opbrengstrijke vastgoedinvestering.

Bij binnenkomst via de gemeenschappelijke hal, word je verwelkomd in een open keuken die voorzien is van alle hedendaagse comfort, en een ruime, lichtovergoten leefruimte van 32m². Het appartement beschikt over een gastentoilet en een handige open berging met aansluitingen voor een wasmachine en droger. De gezellige slaapkamer, grenzend aan de 12m² badkamer, is uitgerust met een moderne inloopdouche en een wastafel ingebouwd in een meubel.

Het duplex-appartement is een perfect voorbeeld van modern wonen. De eerste verdieping biedt een leefruimte van 28m² met een open keuken, aangrenzend aan een sfeervol terras van 17m². Een gastentoilet met handenwasser is eveneens aanwezig. De tweede verdieping herbergt een ruime slaapkamer van 17m², een praktische berging en een 10m² grote badkamer met inloopdouche en dubbele wastafels, inclusief voorzieningen voor wasmachine en droger. Tot slot biedt de zolder nog eens 15m² extra opslagruimte.

Mis deze unieke kans niet en ontdek vandaag nog de mogelijkheden die dit gerenoveerde opbrengsteigendom in Sint-Niklaas je kan bieden! Investeren in dit vastgoed betekent investeren in een zeldzame opportuniteit met een solide rendement van 5%.

* * *

Kongostraat 117 - 9100 Sint-Niklaas - Ben je op zoek naar een gerenoveerd opbrengsteigendom met een rendement van 5%? Lees dan zeker verder!

Dit volledig gerenoveerde opbrengsteigendom combineert de charme van moderne afwerking met een uitstekende centrale locatie. Dankzij de nabijheid van scholen, openbaar vervoer, en invalswegen genieten bewoners van ongeëvenaarde toegankelijkheid en gemak. Deze strategische ligging verzekert een continue vraag naar woonruimte, wat bijdraagt aan een aantrekkelijk bruto rendement van 5%. Dit maakt het een ideale keuze voor investeerders die op zoek zijn naar een veilige en winstgevende belegging in vastgoed.

Indeling:
-GLV: een warm welkom wordt u geboden via de gemeenschappelijke inkomhal die leidt naar een open keuken, uitgerust met alle hedendaags comfort en een ruime, lichtrijke leefruimte van 32m². Het appartement beschikt over een apart gastentoilet en een open berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De gezellige slaapkamer, aansluitend aan de badkamer van 12m², is voorzien van een moderne inloopdouche en een enkele wastafel in meubel.
-1steV: dit duplexappartement is een toonbeeld van modern wonen, beginnend op de eerste verdieping met een leefruimte (28m²) en open keuken, grenzend aan een sfeervol terras (17m²). Een gastentoilet met handenwasser is eveneens aanwezig.
-2deV: een ruime slaapkamer (17m²), een praktische berging, en een badkamer (10m²) met inloopdouche en dubbel wasmeubel, inclusief voorzieningen voor wasmachine en droogkast.
-Zolder: extra ruimte (15m²) voor opslag, ideaal voor wie extra opbergruimte belangrijk vindt.

Dit gerenoveerde opbrengsteigendom is een zeldzame kans om te investeren in een vastgoed met solide rendement van 5%.

Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan en ontdek vandaag nog wat dit prachtige opbrengsteigendom in Sint-Niklaas voor u kan betekenen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 325.000
Kadastraal Inkomen
€ 416
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
60 m2
Bewoonbare oppervlakte
127 m2
Referentie
PAWCCSH6AWF5
EPC Waarde
206 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240312-0003170081-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€325.000 / ERA Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com