Home Huis 9100 Sint-Niklaas
Heidebaan 99
Kaart

Heidebaan 99

9100 Sint-Niklaas Huis
651 m² wonen
1275 m² perceel
€1.050.000

Ben je klaar om een culinaire en residentiële droom te realiseren? Ontdek dan dit fantastische pand, een restaurant gekoppeld aan twee luxueuze appartementen in Sint-Niklaas. Een perfecte combinatie voor iedereen die op zoek is naar stijlvol wonen en een succesvolle onderneming.

Op de begane grond van 304 vierkante meter, komt je binnen in een ruim en elegant ingericht restaurant dat gegarandeerd zorgt voor een memorabele eetervaring. De professionele keuken is volledig uitgerust met alle noodzakelijke functies, inclusief een koelruimte om ingrediënten vers te houden. Het sanitair is strategisch gepland voor optimaal comfort. Buiten vindt je een groot terras voor de gasten en een kindvriendelijke speeltuin, wat bijdraagt aan een familievriendelijke sfeer.

Het eerste verdiep van 213 vierkante meter, biedt een multifunctionele woonruimte met aansluitend wasplaats en open keuken die leidt naar de eet- en zithoek. Een zijhal brengt je naar een toilet, badkamer en twee gezellige slaapkamers. Via de nachthal heb je toegang tot een extra toilet, een ruime badkamer en de royale master bedroom, allen verbonden met een uitgestrekt terras voor ontspanning.

Op het tweede verdieping van 133 vierkante meter, vind je een goed gestructureerde lay-out met een moderne badkamer, volledig uitgeruste keuken, ruime woonkamer, twee sfeervolle slaapkamers en een uitnodigend terras waar je kunt genieten van de frisse lucht en het uitzicht.

Met een constante huur van €5.000 per maand en een vraagprijs die suggereren op een bruto rendement van ongeveer 5,85%, biedt dit pand een unieke kans voor levensgenieters en investeerders. Kom deze commerciële parel zelf ontdekken en visualiseer jezelf als de trotse eigenaar van een verfijnde culinaire hotspot.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Heidebaan 99 - 9100 Sint-Niklaas - Ben je op zoek naar een restaurant met twee elegante appartementen? Lees dan zeker verder!

Betreed een wereld van culinaire en residentiële excellentie met dit pand. Deze parel biedt niet alleen een bloeiende handelsgelegenheid maar ook twee luxueuze appartementen, perfect voor wie op zoek is naar een combinatie van stijlvol wonen en een winstgevende onderneming.

Indeling:
- GLV (304m²): u wordt verwelkomd in een ruim en stijlvol ingericht restaurant, ideaal voor een onvergetelijke eetervaring. De professionele keuken biedt uitgebreide mogelijkheden voor elke chef, compleet met een koelruimte om ingrediënten vers te houden. Sanitaire voorzieningen zijn zorgvuldig ingepland voor comfort. Buiten vindt u een groot terras voor klanten, naast een speeltuin die kinderen welkom heet, een perfecte aanvulling voor een familievriendelijke atmosfeer.
- 1steV (213m²): hier onthult zich een multifunctionele woonruimte, direct verbonden met de wasplaats en een open keuken die uitloopt in de eet- en zithoek. Een zijhal biedt toegang tot een toilet, badkamer, en twee knusse slaapkamers. Een nachthal verleent toegang tot een extra toilet, ruime badkamer, en de riante master bedroom, allemaal uitgebreid met een ruim terras voor ontspanning.
- 2deV (133m²):een praktische indeling leidt van de inkomhal naar een moderne badkamer, volledig uitgeruste keuken, ruime leefruimte, twee charmante slaapkamers, en een uitnodigend terras voor het genot van frisse lucht en uitzichten.
Met een constante huur van €5.000 per maand en een vraagprijs die een aantrekkelijk bruto rendement van ongeveer 5,85% biedt, vormt het een unieke kans voor zowel levensgenieters als investeerders.
Wij nodigen u uit om deze commerciële schat met eigen ogen te aanschouwen en uzelf voor te stellen als de nieuwe curator van een verfijnde eetervaring in Sint-Niklaas.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.050.000
Kadastraal Inkomen
€ 4.328
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2015
Grond oppervlakte
1275 m2
Bewoonbare oppervlakte
651 m2
Referentie
VT4S3-G4B655
EPC Waarde
298 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240320-0003182773-KNR-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€1.050.000 / ERA Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com