Kaart

Passtraat 184

9100 Sint-Niklaas Huis Te Koop
232 m² wonen
720 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze charmante halfopen woning aan de rand van Sint-Niklaas. Stap binnen in de inkomhal die leidt naar een gezellige woonkamer met haard. De aangrenzende eetruimte en keuken bieden alle comfort voor dagelijks gebruik. Daarnaast beschikt de woning over een praktische bergruimte/wasplaats en een ruime badkamer met ligbad, lavabomeubel en toilet. De grote garage met automatische sectionaalpoort is een echte troef.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een extra kamer die de mogelijkheid biedt om een vaste trap naar de zolder te plaatsen. Deze ruimte kan perfect dienen als extra slaapkamer(s).

De woning is omgeven door een royale tuin waar u heerlijk kunt ontspannen. Verder geniet de woning van centrale verwarming op mazout en zijn de ramen voorzien van dubbele beglazing.

Dankzij de goede verbinding met de E17 is deze woning ideaal gelegen. Mis deze kans niet en ontdek snel wat deze woning te bieden heeft!

* * *

Passtraat 184 - 9100 Sint-Niklaas - Deze half open bebouwing is gelegen aan de rand van Sint-Niklaas en bestaat uit een inkomhal, een living met haard, een eetplaats, een keuken, een berging/wasplaats, een badkamer met ligbad, lavabomeubel en toilet en een ruime garage met automatische sectionaalpoort. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een kleine kamer die de mogelijkheid geeft om een vaste trap te steken naar de zolderruimte met de mogelijkheid tot het maken van een extra slaapkamer(s). Verder beschikt deze woning over een grote tuin. Centrale verwarming op mazout. Ramen voorzien van dubbele beglazing. Goede verbinding naar E17.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 317.000
Kadastraal Inkomen
€ 857
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
720 m2
Bewoonbare oppervlakte
232 m2
Referentie
956GW43M7V5I
Makelaar Code
db961
EPC Waarde
638 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20240412-0003211675-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€317.000 / Vastgoed Bulteel
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com