immo Kaart

Heidebaan 99, 9100 Sint-Niklaas

Huis Te Koop in Sint-Niklaas
651 m² wonen
1275 m² perceel
€1.050.000
Lening simuleren

Heidebaan 99 - 9100 Sint-Niklaas - Ben je op zoek naar een restaurant met twee elegante appartementen? Lees dan zeker verder!

Betreed een wereld van culinaire en residentiële excellentie met dit pand. Deze parel biedt niet alleen een bloeiende handelsgelegenheid maar ook twee luxueuze appartementen, perfect voor wie op zoek is naar een combinatie van stijlvol wonen en een winstgevende onderneming.

Indeling:
- GLV (304m²): u wordt verwelkomd in een ruim en stijlvol ingericht restaurant, ideaal voor een onvergetelijke eetervaring. De professionele keuken biedt uitgebreide mogelijkheden voor elke chef, compleet met een koelruimte om ingrediënten vers te houden. Sanitaire voorzieningen zijn zorgvuldig ingepland voor comfort. Buiten vindt u een groot terras voor klanten, naast een speeltuin die kinderen welkom heet, een perfecte aanvulling voor een familievriendelijke atmosfeer.
- 1steV (213m²): hier onthult zich een multifunctionele woonruimte, direct verbonden met de wasplaats en een open keuken die uitloopt in de eet- en zithoek. Een zijhal biedt toegang tot een toilet, badkamer, en twee knusse slaapkamers. Een nachthal verleent toegang tot een extra toilet, ruime badkamer, en de riante master bedroom, allemaal uitgebreid met een ruim terras voor ontspanning.
- 2deV (133m²):een praktische indeling leidt van de inkomhal naar een moderne badkamer, volledig uitgeruste keuken, ruime leefruimte, twee charmante slaapkamers, en een uitnodigend terras voor het genot van frisse lucht en uitzichten.
Met een constante huur van €5.000 per maand en een vraagprijs die een aantrekkelijk bruto rendement van ongeveer 5,85% biedt, vormt het een unieke kans voor zowel levensgenieters als investeerders.
Wij nodigen u uit om deze commerciële schat met eigen ogen te aanschouwen en uzelf voor te stellen als de nieuwe curator van een verfijnde eetervaring in Sint-Niklaas.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.050.000
Kadastraal Inkomen
€ 4.328
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2015
Grond oppervlakte
1275 m2
Bewoonbare oppervlakte
651 m2
Referentie
FO245EMSQKFX
EPC Waarde
298 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240320-0003182773-KNR-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
28 Apr 2024
€1.050.000 / ERA Wonen
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com