Kaart

Kamstraat 65

1600 Sint-pieters-leeuw Huis Te Koop
275 m² wonen
5 slaapkamers

Ontdek deze stijlvol gerenoveerde villa, energiezuinig met EPC label C 216, gelegen in een rustige en groene residentiële buurt in Vlezenbeek. Met een startbod van €799.000, biedt deze ruime villa van 320 m², gesitueerd op een prachtig perceel van 12a90ca, alles wat een modern gezin nodig heeft.

De locatie is perfect, omgeven door velden en mooie vergezichten, ideaal voor wandelaars en natuurliefhebbers. Ondanks de groene omgeving zijn alle essentiële voorzieningen zoals winkels, scholen en het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. Een extra troef is de nabijheid van het bruisende centrum van Brussel, perfect voor zowel gezinnen als professionals.

De indeling van de woning is als volgt: op het gelijkvloers vind je een indrukwekkende hal met houten trap, gastentoilet, een ruime en lichte woonkamer met eethoek, uitgerust met authentieke parketvloer van 90 m², omringd door grote raampartijen. De gezellige keuken van 23 m² is volledig ingericht. Bijkomend is er een bureau, badkamer, slaapkamer van 21 m², garage van 27,5 m² en toegang tot de kelder aanwezig.

Op de eerste verdieping, die volledig gerenoveerd is, inclusief sanitair, elektriciteit, veluxen, verwarming en vloeren, tref je vier ruime slaapkamers aan waarvan één met dressing. Daarnaast zijn er ook nog twee moderne Italiaanse badkamers met inloopdouche/bad en een apart toilet.

Bijkomende faciliteiten zijn een geboorde waterput (leidingen stadswater liggen tot binnen in de woning), CV op gas, elektriciteit die conform is aan AREI, PVC buitenschrijnwerk met dubbelglas, een ruime garage en extra parkeermogelijkheid voor drie wagens via de oprit. Kortom, deze woning biedt alle comfort gecombineerd met een idyllische ligging.

* * *

Kamstraat 65 - 1600 Sint-pieters-leeuw - Stijlvol gerenoveerde villa met extra aandacht voor de energetische normen: EPC label C 216. Bod vanaf €799.000 ! Deze ruime villa (320 m²) is ideaal gelegen op een prachtig perceel 12a90ca. Heel rustig gelegen, volledig omringd door de velden en vergezichten in een residentiële groene wandelomgeving. Vlezenbeek biedt een rustige en groene omgeving, terwijl alle benodigde voorzieningen, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer, binnen handbereik zijn. De locatie van deze woning is ideaal voor gezinnen en professionals. Bovendien ben je binnen korte tijd in het bruisende centrum van Brussel.
Op het gelijkvloers: magnifieke hall met houten trap, gasten-toilet, ruime en heel lichtrijke living + eethoek met authentieke parketvloer (90 m²) volledig omringd door grote raampartijen, heel gezellige ingerichte keuken (23 m²), bureau, badkamer, slaapkamer(21 m²), garage (27,5 m²) en toegang tot de kelder;
De eerste verdieping is volledig gerenoveerd (sanitair, elektriciteit, veluxen, verwarming, vloeren ..): ruime nachthal, 4 ruime slaapkamers waarvan 1 met een dressing-ruimte, 2 hedendaagse italiaanse badkamers met inloopdouche/bad en aparte toilet.
Verder: geboorde waterput (leidingen stadswater liggen van op het straat tot binnen in de woning) - heel veel licht in gans de woning - CV op gas - Elektriciteit is conform aan AREI - EPC: 216 kWh/m² - buitenschrijnwerk PVC dubbel glas - ruime garage - buiten via de oprit is er parkeermogelijkheid voor 3 wagens - kelder

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 799.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
275 m2
Referentie
VRAT4CSWGXLL
Makelaar Code
463-5127
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€799.000 / C21 A.T.G.
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com