Kaart

Houwaartsebaan 31d

3220 Sint-Pieters-Rode Huis Te Koop
3056 m² perceel
4 slaapkamers

Houwaartsebaan 31d - 3220 Sint-Pieters-Rode - De woning is gelegen in het landelijke, groene en rustige Sint-Pieters-Rode (Holsbeek) en is voorzien van alle comfort.
Via de ruimte en lichtrijke inkomhal met apart toilet, betreden we deze ruime woning.
De leefruimte, met zicht op de tuin en omgeven door licht, is voorzien van een energiezuinige speksteenkachel en geeft rechtstreeks toegang naar tuin & terras. Via de leefruimte heb je ook directe toegang tot de volledig uitgeruste en hedendaagse keuken die voorzien is van alle nodige toestellen. Verder is er op de gelijkvloerse verdieping nog een was-bergruimte en een inpandige garage met sectionaalpoort.
Op de eerste verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers en een recent volledig gerenoveerde badkamer die voorzien is van hoogwaardige materialen.
De woning wordt verwarmd op stookolie en is voorzien van 20 zonnepanelen met groenestroomcertificaten.
In de tuin werd een hoogwaardige en vergunde tuinberging geplaatst die momenteel dienst doet als fietsenstalling en opslagplaats tuinmeubilair en tuingereedschap.
Ben je reeds lange tijd op zoek naar een instapklare woning die bovendien een goede verkeerstechnische ligging geniet? Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog voor een bezoek via thomas.vanrillaer@living-stone.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 585.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
3056 m2
Referentie
EDA8B60E31MY
Prijs Geschiedenis
19 Apr 2024
€585.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com