Home Te Koop Huis 1932 Sint-Stevens-Woluwe
Robert Schumanlaan 31
Kaart

Robert Schumanlaan 31

1932 Sint-Stevens-Woluwe Huis Te Koop
760 m² perceel
5 slaapkamers

Deze prachtige, luxueuze villa ligt in een zeer rustige wijk in Sint-Stevens-Woluwe. De villa beschikt over vijf ruime slaapkamers en bevindt zich op een perceel van 760 vierkante meter. Met een totaal gerealiseerde oppervlakte van 450 vierkante meter, waarvan 290 vierkante meter bewoonbaar is, biedt dit huis meer dan voldoende ruimte.

De villa is perfect onderhouden en recent vernieuwd met luxe materialen, inclusief moderne keuken en badkamer en nieuw aluminium schrijnwerk. Het unieke aan deze woning is de indeling in halve verdiepingen, wat een aangename en speelse sfeer geeft.

Op het gelijkvloers vind je een grote inkomhal voorzien van gastentoilet en vestiaire, een royale woonkamer van 43 vierkante meter en een keuken van 17 vierkante meter. De eerste tussenverdieping biedt plaats aan drie slaapkamers en een complete badkamer. De tweede tussenverdieping heeft nog twee slaapkamers en een opbergruimte met toegang tot de zolderruimte die nog naar smaak kan worden ingericht.

De zonnige tuin, met terras op het zuiden, is bovendien uitgerust met een verwarmd zwembad dat altijd in de zon ligt. Extra kenmerken zijn onder andere 20 zonnepanelen met thuisbatterij, driedubbel glas en elektrische rolluiken, een gascondensatieketel, wasruimte, kelders, grote dubbele garage en extra parkeerplaatsen op de oprit. Om het geheel af te ronden is er een recent aangelegd terras in Belgische blauwe hardsteen, een waterverzachter, een alarminstallatie en een regenwaterput met een capaciteit van 10.000 liter.

Wil je deze unieke villa zelf ontdekken? Reserveer dan nu je bezoek!

* * *

Robert Schumanlaan 31 - 1932 Sint-Stevens-Woluwe - Ontdek deze mooie en luxueuze villa met 5 slaapkamers (18, 18, 9, 15 en 30 m²) op een perceel van 760 m², uitzonderlijk goed gelegen in een zeer rustige wijk van Sint-Stevens-Woluwé.
De totaal bebouwde oppervlakte bedraagt 450 m², waarvan, volgens het EPC, 290 bewoonbare oppervlakte.
De woning is in perfecte staat (recente keuken en badkamer, nieuw schrijnwerk in ALU) en afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen. 
Hij is ingedeeld in tussenverdiepingen, waardoor een heel aangename sfeer wordt gecreëerd.
Het gelijkvloers bestaat uit een ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire, een ruime living van 43m² en een keuken van 17m².
Op de eerste tussenverdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer (bestaande uit een dubbele wasbak, bad, douche en wc).
Op de tweede tussenverdieping bevinden zich twee slaapkamers (15 en 30m²), alsook een berging met toegang met vaste trap naar een nog in te richten zolderruimte.
De tuin is ideaal georiënteerd (terras op het zuiden) en beschikt sinds 2014 over een verwarmd zwembad dat altijd in de zon ligt.
Bijkomende info : 20 zonnepanelen met thuisbatterij; driedubbele beglazing en elektrische rolluiken in ALU; gascondensatieketel (2013); wasruimte; kelders van ongeveer 60 m²; grote dubbele garage van 55m²; staanplaatsen voor 2 auto’s op de oprit; recent terras in Belgisch blauw steen; waterverzachter; alarm; regenwaterput van 10.000L.
Neem snel contact op om dit pareltje te komen ontdekken en plan uw bezoek via deze pagina!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 969.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
760 m2
Referentie
SZNSFYKW-XCV
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€969.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com