Home Te Koop Huis 3800 Sint-Truiden
Prins Albertlaan 24-A
Kaart

Prins Albertlaan 24-A

3800 Sint-Truiden Huis Te Koop
302 m² wonen
211.6 m² perceel
5 slaapkamers

* * *

Prins Albertlaan 24-A - 3800 Sint-Truiden - Prachtige te renoveren woning te koopStap binnen in een wereld van grandeur met dit prachtige herenhuis, gelegen aan Prins Albertlaan 24A. Dit indrukwekkende pand biedt historische charme op slechts een steenworp afstand van het bruisende stadscentrum van Sint-Truiden, het stadspark en het treinstation.Zodra u de inkomhal binnenstapt, wordt u begroet door de authentieke vloer die de rijke geschiedenis van het huis weerspiegelt. Ook de statige trap, de hoge plafonds en hoge deuren springen onmiddellijk in het oog.Op het gelijkvloers vinden we drie mooie open ruimten terug waar prachtige leefruimte gecreëerd kan worden. Verder is er nog een in te richten keuken en bijkeuken aanwezig. De laatste leefruimte en keuken bieden een leuk zicht op de tuin.Het eerste verdiep herbergt 3 ruime slaapkamers waarvan twee met ensuite badkamer. Op het tussenverdiep is nog een extra toilet aanwezig. Op het tweede verdiep zijn er nog twee ruime slaapkamers en een badkamer terug te vinden.
Alle kamers in deze woning genieten van veel natuurlijke lichtinval dankzij de grote ramen. De zolder biedt tal van mogelijkheden voor extra slaapkamers of hobbyruimte.
Tot slot is er nog een kelder aanwezig.De woning biedt een canvas om uw droominterieur te realiseren. Mis deze kans niet om de trotse eigenaar te worden van deze prachtige woning vol potentieel. Ontdek vandaag nog wat Prins Albertlaan 24A voor u kan betekenen!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 269.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1932
Grond oppervlakte
211.6 m2
Bewoonbare oppervlakte
302 m2
Referentie
GCIZLPI9W4JJ
Makelaar Code
prins-albertlaan-24-a
EPC Waarde
1072 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20220302-0002555923-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€269.000 / Aktimmo Immobiliën
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com