Kaart

3800 Sint-Truiden Huis Te Koop
122 m² wonen
1145 m² perceel
3 slaapkamers

Deze instapklare woning, gelegen in een deelgemeente van Sint-Truiden en dichtbij Nieuwerkerken en Alken, bevindt zich op een prachtig perceel. Dankzij de expressweg geniet u van een vlotte verbinding naar Hasselt en andere gemeentes.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een inkomhal met toilet, die leidt naar een lichte woonkamer met open keuken. De woning, gebouwd in 1995, is goed onderhouden en biedt mogelijkheden voor enige modernisering. De open keuken, met zicht op de schitterende tuin, is functioneel en voorzien van enkele nieuwe apparaten.

Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers en een vernieuwde badkamer. Elke kamer heeft een oppervlakte van ongeveer 16 vierkante meter. Daarnaast is er een zolder die als bergruimte dient.

Buiten treft u een overdekt zonneterras van 32 vierkante meter aan, dat uitkijkt op de op het zuiden gerichte tuin. Er is ook een garage en voldoende parkeergelegenheid.

Enkele extra's zijn de kindvriendelijke buurt, de nabijheid van verbindingswegen, 12 zonnepanelen, een alarmsysteem en geen renovatieverplichting. Een ideale woning voor wie op zoek is naar comfort en gemak.

* * *

Instapklare woning op mooi stuk perceel

Ligging: De woning is gelegen in een deelgemeente van Sint-Truiden en vlakbij Nieuwerkerken en Alken. Een ideale ligging voor een vlotte verbinding dankzij de expressweg naar Hasselt en andere gemeentes.

Indeling: Inkomhal met toilet, woonkamer met open keuken, berging, nachthal, drie ruime slaapkamers, badkamer, terras en tuin met garage.

Omschrijving: Deze woning werd gebouwd in 1995 en is goed onderhouden door de trotse eigenaars. Het is geheel instapklaar met mogelijkheden tot opfrissing van enkele ruimtes. Via de inkomhal met toilet komt u in deze gezellige woning. Verder geniet de leefruimte met open keuken van veel lichtinval en zicht op de prachtige tuin. De originele keuken dient uitstekend en heeft enkele nieuwe toestellen. Op de verdieping vinden we de drie slaapkamers en de vernieuwde badkamer. De slaapkamers zijn elk zeer ruim met een gemiddelde oppervlakte van 16m². De woning beschikt ook over een zolder, deze is ingericht als bergruimte.

Als u zich naar buiten begeeft komt u op een overdekt zonneterras van 32m² die uitgeeft op de zuidgerichte tuin. Daarnaast is er nog een garage en voldoende parkeermogelijkheden.

Extra's:
- Kindvriendelijke buurt
- Vlakbij verbindingswegen
- 12 Zonnepanelen
- Alarmsysteem
- Geen renovatieverplichting

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 345.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1995
Grond oppervlakte
1145 m2
Bewoonbare oppervlakte
122 m2
Referentie
9L5D-QI634NT
Makelaar Code
133606
EPC Waarde
313 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
20 Apr 2024
€345.000 / Heylen Vastgoed
09 Mar 2024
€360.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com