Kaart

Irisstraat 5

3800 Sint-Truiden Huis Te Koop
128 m² wonen
191 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze charmante gezinswoning die een opknapbeurt nodig heeft, gelegen aan de Irisstraat in Sint-Truiden. Een van de grootste voordelen van deze woning is de uitstekende locatie. Op loopafstand vind je het levendige stadscentrum met alle benodigde voorzieningen. Ook het openbaar vervoer en belangrijke verbindingswegen naar Hasselt, Tienen en Gingelom zijn vlakbij.

Gebouwd in 1972, heeft deze woning altijd goed onderhoud gekregen van de huidige eigenaar. Met wat renovatiewerk kan dit huis omgetoverd worden tot jouw droomhuis!

De woning heeft een ruime leefruimte, onderverdeeld in een comfortabele zit- en eethoek. De aangrenzende keuken biedt voldoende ruimte voor een eettafel, ideaal om te transformeren tot een leefkeuken. Op de begane grond vind je ook een apart toilet.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Daarnaast beschikt de woning over een zolder.

De goed onderhouden tuin, bereikbaar via de keuken, is de perfecte plek om te ontspannen. Een ander pluspunt is de inpandige garage.

Ben je geïnteresseerd in deze aantrekkelijke rijwoning? Neem dan snel contact op via het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be

Let op: de vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid van de verstrekte gegevens.

* * *

Irisstraat 5 - 3800 Sint-Truiden - Langs de Irisstraat ter hoogte van nummer 5 vinden we deze op te frissen gezinswoning terug. Grote troef van deze woning is ongetwijfeld de ligging! Het bruisende stadscentrum van Sint-Truiden vinden we terug op wandelafstand, daar treffen we tevens ook alle nodige faciliteiten aan. Eveneens het openbaar vervoer en de belangrijke invalswegen richting hasselt, Tienen en Gingelom zijn vlakbij gelegen.
Deze woning werd opgetrokken in 1972 en werd steeds goed onderhouden door de huidige eigenaar. Mits de nodige opfriswerken kan men deze woning omvormen tot een echte thuis!
We betreden de woning via de inkomhhal die ons toegang verleent tot de leefruimte. Deze is hier onderverdeeld in een gezellige zit- en eethoek. De aanpalende keuken is ruim genoeg om er ook een eettafel te plaatsen en deze om te toveren tot een echte leefkeuken. Verder vinden we op het gelijkvloers nog een apart toilet.
Via de houten trap in de inkomhal bereiken we het verdiep. Hier vinden we de drie slaapkamers terug alsook de badkamer.
De woning is bovendien voorzien van een zolder.
De mooie, verzorgde tuin is bereikbaar via de keuken.
Grote troef van deze woning is de inpandige garage.
Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor deze leuke rijwoning? Maak dan snel een afspraak op het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be
De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 239.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
191 m2
Bewoonbare oppervlakte
128 m2
Referentie
YRJYRZ5AEL9N
Makelaar Code
892
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€239.000 / De Woonmakers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com