Kaart

Pipelstraat 3

3800 Sint-Truiden Huis Te Koop
161 m² wonen
452 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze charmante open bebouwing in het centrum van Brustem, een deelgemeente van Sint-Truiden. Deze uitstekend gelegen woning biedt vlotte bereikbaarheid tot alle mogelijke faciliteiten en ligt op slechts 5 minuten van het centrum van Sint-Truiden.

Oorspronkelijk gebouwd in 1960, heeft de woning door de jaren heen verschillende renovaties ondergaan. Zo is er een nieuwe keuken en badkamer geplaatst, evenals een zonneboiler en vloerverwarming. In 2021 werd er ook een veranda toegevoegd.

Bij binnenkomst in de woning leidt de inkomhal ons naar de knusse leefruimte met aansluitend een open keuken met eiland. De leefruimte geeft ook toegang tot de ruime veranda van meer dan 20m². Naast de keuken vindt u een aparte eetkamer. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich een ruime berging, een technische ruimte en een gastentoilet.

Op de bovenverdieping beschikt de woning over drie slaapkamers en een badkamer. Via een vaste trap kunt u de zolder bereiken, die na enige renovatie kan worden omgetoverd tot een prachtige master bedroom.

Een groot pluspunt van deze woning is de ruime carport. Neem voor meer informatie contact met ons op via 011/98.88.98 of info@dewoonmakers.be.

Let op, de vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de verstrekte gegevens.

* * *

Pipelstraat 3 - 3800 Sint-Truiden - In het centrum van Brustem, een deelgemeente van Sint-Truiden houden we halt bij deze charmante open bebouwing. De woning heeft een uitstekende ligging en er is een vlotte bereikbaarheid met alle mogelijke faciliteiten. Het centrum van Sint-Truien bevindt zich op 5 minuten.
De woning dateert oorspronkelijk van het jaar 1960 maar onderging doorheen de jaren een aantal renovaties. Zo werd er een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer en een zonneboiler en vloerverwarming geplaatst. In 2021 werd de veranda geplaatst.
We betreden de woning via de inkomdeur. De inkomhal leidt ons naar de knusse leefruimte met aansluitend de open keuken met eiland.
Via de leefruimte bereiken we eveneens de ruime veranda met een oppervlakte van meer dan 20m².
Verder kan men aangrenzend aan de keuken nog een aparte eetkamer terugvinden.
Achteraan de woning kan men nog een ruime praktische berging, een technische ruimte en een gastentoilet terugvinden.
Via de trap in de inkomhal bereikt men het verdiep. De woning heeft ons hier reeds 3 slaapkamers te bieden alsook de badkamer.
Via een vaste trap bereikt men het zolderverdiep. Mits het uitvoeren van de nodige werken kan je hier perfect een master bedroom in onder brengen.
Grote troef aan de woning is de ruime carport.
Contacteer ons op het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be
De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 395.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
452 m2
Bewoonbare oppervlakte
161 m2
Referentie
WH4GGJKZZJYC
Makelaar Code
924
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€395.000 / De Woonmakers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com