Kaart

Rodestraat 31

3800 Sint-Truiden Huis Te Koop
144 m² wonen
80 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze charmante stadswoning, gelegen in de Rodestraat in het hart van Sint-Truiden. Deze woning is ideaal gelegen met alle essentiële faciliteiten zoals scholen, winkels en openbaar vervoer binnen handbereik. Bovendien zijn ook de belangrijke verbindingswegen naar Hasselt, Tienen en Gingelom vlakbij.

Bij het betreden van de woning komt u in een ruime inkomhal die toegang geeft tot alle kamers. De gezellige woonkamer met aangrenzende eethoek geniet van veel natuurlijk licht. De ruime keuken biedt voldoende plaats voor een extra eettafel en geeft toegang tot de knusse stadstuin.

Op de begane grond bevindt zich ook een apart toilet. Op de eerste verdieping vindt u twee mooie slaapkamers en de badkamer. Een vaste trap leidt naar de zolderverdieping waar de masterbedroom van maar liefst 25m² zich bevindt.

Een groot pluspunt van deze woning is de aanwezigheid van een kelder, wat zorgt voor extra opbergruimte.

Ben je geïnteresseerd in deze gezellige gezinswoning? Neem dan snel contact op met ons kantoor om een afspraak te maken.

Let op: de vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de verstrekte gegevens.

* * *

Rodestraat 31 - 3800 Sint-Truiden - In Sint-Truiden kan men langs de Rodestraat ter hoogte van nummer 31 deze gezellige stadswoning terugvinden. We bevinden ons hier op een centrale ligging met al de nodige faciliteiten binnen handbereik zoals scholen, winkels, openbaar vervoer, etc.
Eveneens de belangrijke invalswegen richting Hasselt, Tienen en Gingelom zijn vlakbij gelegen.
We betreden deze gezellige gezinswoning via de ruime inkomhal, die ons toegang verleent tot alle vertrekken. De knusse leefruimte met aansluitende eethoek is hier voorzien van voldoende daglicht.
De achterliggende keuken is voldoende ruim om er nog een eettafel bij te plaatsen. Van hieruit bereiken we eveneens de gezellige stadstuin.
Verder kan men op het gelijkvloers nog een apart toilet terugvinden.
Op het de eerste verdieping kunnen we reeds twee mooie slaapkamers en de badkamer terugvinden.
Via een vaste trap bereikt men de zolderverdieping. Hier werd de masterbedroom in onder gebracht. Deze heeft een oppervlakte van maar liefst 25m².
Groot pluspunt aan de woning is dat het voorzien is van een kelder. Aan opbergruimte alvast geen gebrek!
Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor deze gezellige gezinswoning? Neem dan snel contact op met ons kantoor om een afspraak vast te leggen op het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be
De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 210.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
80 m2
Bewoonbare oppervlakte
144 m2
Referentie
UHVPV1KTR2-Q
Makelaar Code
920
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€210.000 / De Woonmakers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com