Kaart

Halmaal-Dorp 85

3800 Sint-Truiden Huis Te Koop
241 m² wonen
320 m² perceel
3 slaapkamers

Deze instapklare halfopen bebouwing in Halmaal, een rustige deelgemeente van St-Truiden, biedt talrijke mogelijkheden. Met een polyvalente ruimte van 116m² is deze woning ideaal voor wie op zoek is naar een toonzaal, kantoor, handelsruimte, atelier of opslagplaats. Dankzij een aparte ingang kan deze ruimte volledig afgesloten worden van de hoofdwoning. Ook kan deze ruimte eventueel ingericht worden als extra woongedeelte met kamers voor inwonende familieleden dankzij de aanwezigheid van twee badkamers.

Het hoofdgebouw bestaat uit een inkomhal, een leefruimte met een ruime open keuken, twee slaapkamers, een tweede badkamer en een dressing/bureau op de eerste verdieping. De zolderverdieping herbergt een ruime derde slaapkamer. Alle niveaus zijn voorzien van steentapijt, wat zeer onderhoudsvriendelijk is. Daarnaast is er recentelijk airconditioning geïnstalleerd.

De tuin, die vorig jaar werd heraangelegd, biedt met zijn 300m² een oase van rust. Er zijn overkappingen naast de woning en achterin de tuin, ideaal voor het droog stallen van meerdere voertuigen.

Ontdek de talrijke mogelijkheden van deze zeer ruime woning door contact met ons op te nemen bij CENTURY 21 Immo K.

* * *

Halmaal-Dorp 85 - 3800 Sint-Truiden - In Halmaal, een rustige deelgemeente van St-Truiden, houden we halt aan deze halfopen bebouwing met vele mogelijkheden. Deze instapklare woning heeft, dankzij een polyvalente ruimte van maar liefst 116m² heel wat mogelijkheden te bieden. Ben je op zoek naar een toonzaal, bureel, handelsruimte, atelier of opslag? Dat kan hier allemaal. Dankzij een aparte ingang, kan deze ruimte volledig afgesloten worden van de hoofdwoning. Ook kan deze ruimte eventueel ingericht worden als extra woongedeelte met kamers voor inwonende familieleden dankzij het feit dat er 2 badkamers zijn, waaronder 1 aanpalend aan deze ruimte(s). Verder is het hoofdgebouw ingedeeld in een inkomhal, leefruimte met een ruime open keuken. Op het eerste verdiep tellen we 2 slaapkamers, een 2e badkamer en een dressing/bureau. Op de zolderverdieping, treffen we een ruime 3e slaapkamer aan. Op alle niveaus werd er een aantal jaar geleden steentapijt gelegd, wat zeer onderhoudsvriendelijk is. Ook werd er recent airco geplaatst.
Vorig jaar werd de tuin heraangelegd. Deze biedt met zijn ruim 300m² een oase aan rust. Ook treffen we zowel naast de woning als achteraan in de tuin overkappingen aan, waardoor er meerder voertuigen droog gestald kunnen worden.
Benieuwd naar de talrijke mogelijkheden van deze zeer ruime woning? Neem dan zeker contact met ons op - CENTURY 21 Immo K - St-Truiden en Tienen - 016/821778 - info@immok.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 319.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
320 m2
Bewoonbare oppervlakte
241 m2
Referentie
2-UJQMK5Z-0V
Makelaar Code
325-5150396
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€319.000 / C21 Immo K
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com