Home Te Koop Huis 3800 Sint-Truiden
Naamsesteenweg 469
Kaart

Naamsesteenweg 469

3800 Sint-Truiden Huis Te Koop
9942 m² perceel
5 slaapkamers
€1.100.000
Lening simuleren

Neem een bedrijf over met een rijke historie en oneindige mogelijkheden. Deze authentieke brouwerij uit 1878, gelegen in Kerkom-bij-Sint-Truiden, biedt een unieke kans voor ondernemers. De locatie is ideaal, vlakbij wandel- en fietsroutes in het pittoreske Haspengouw en op steenworp afstand van het centrum van Sint-Truiden.

Het pand heeft een boeiende indeling: naast de succesvolle horecazaak met feestzaal, vind je hier ook de Bink brouwerij, die tegen eind 2023 weer volledig operationeel zal zijn. Daarnaast bevat het een residentiële woning. Recentelijk is er een nieuwe opslagruimte toegevoegd en werden de daken vervangen. Echter, het platte dak vereist extra isolatie en het charmante, originele cafégedeelte kan een opfrisbeurt gebruiken.

Deze locatie biedt veel meer dan alleen een brouwerij. Er zijn diverse ruimtes die kunnen worden omgetoverd tot vergaderzalen. Een overdekt terras, een professionele horecakeuken en een binnenplaats bereikbaar via een grootse toegangspoort aan de rechterkant, voegen nog meer charme toe aan deze plek. Het pand zou zelfs kunnen dienen als een Bed & Breakfast!

Als we naar het woongedeelte kijken, vinden we op de begane grond een keuken, een ruime woonkamer, eetkamer en gastentoilet. Op de bovenverdieping zijn er vijf slaapkamers en een badkamer.

Het pand staat op een perceel van ongeveer 1 hectare, wat talloze mogelijkheden biedt voor de toekomstige eigenaar. Hoewel grondige renovatiewerkzaamheden nodig zijn, kan met visie en inzet deze historische vierkantshoeve omgetoverd worden tot een absolute parel.

* * *

Naamsesteenweg 469 - 3800 Sint-Truiden - Vennootschap over te nemen. Deze authentieke te renoveren brouwerij uit 1878 te Kerkom-bij-Sint-Truiden ligt op een unieke locatie langs de wandel- en fietsroutes in Haspengouw. Ook het centrum van Sint-Truiden is niet ver.

De vierkantshoeve bestaat uit een goed draaiende horecazaak met feestzaal, brouwerij de Bink dewelke terug opgestart zal worden tegen het einde van 2023 en een woongedeelte. Recent is er een nieuwe opslagruimte bijgebouwd en zijn de daken vernieuwd, enkel het plat dak is niet voldoende geïsoleerd. Ook is het oorspronkelijk cafeetje nog aanwezig maar dit heeft een degelijke opfrisbeurt nodig.

Verder beschikt deze brouwerij over verschillende ruimtes om vergaderzalen te maken, een overdekt terras, een horecakeuken en een binnenkoer dewelke je kan bereiken via de grote toegangspoort aan de rechterzijde. Ook is het pand geschikt om een B&B te maken.

In het woonhuis bevinden zich op het gelijkvloers een keuken, ruime woonkamer, een eetkamer en een gastentoilet. Boven heeft men 5 slaapkamers en een badkamer.

Deze hoeve staat op een perceel van ca. 1 Ha. en biedt tal van mogelijkheden!

Mits grondige renovatiewerken kan je deze vierkantshoeve omtoveren tot een pareltje.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.100.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
9942 m2
Referentie
YTJD6MVLI4OG
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€1.100.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com