Home Te Koop Huis 3800 Sint-Truiden
Kortenbosstraat 181
Kaart

Kortenbosstraat 181

3800 Sint-Truiden Huis Te Koop
149 m² wonen
1132 m² perceel
3 slaapkamers

"Ontdek dit renovatieproject in de Kortenbosstraat 181 te Sint-Truiden, gelegen in een rustige woonwijk met een ideale mix van bereikbaarheid en privacy. Op slechts enkele kilometers van het centrum geniet je van dichtbijgelegen faciliteiten, scholen en winkels. De omgeving biedt talrijke fiets- en wandelroutes voor ontspanning, en de vlotte verbinding naar omliggende steden en de N80 verhoogt de aantrekkelijkheid van de locatie.

De woning, gebouwd in 1958, ligt op een royaal perceel van 11A32CA en is klaar voor een grondige renovatie. Dit maakt het de perfecte uitdaging voor doe-het-zelvers. Met wat creativiteit en handigheid kan deze woning getransformeerd worden tot een gezellig thuis.

De indeling bestaat uit een inkomhal die leidt naar de leefruimte, verdeeld in een zit- en eethoek. Aangrenzend bevinden zich de bijkeuken en de reeds gerenoveerde keuken. Het gelijkvloers biedt ook een bergruimte en badkamer. Via de trap in de inkomhal bereik je de eerste verdieping met drie kamers en toegang tot de zolder.

Voor meer informatie, neem contact met ons op via 011/98.88.98 of info@dewoonmakers.be."

* * *

Kortenbosstraat 181 - 3800 Sint-Truiden - We vinden deze volledig te renoveren woning terug in de Kortenbosstraat ter hoogte van nummer 181 te Sint-Truiden. Het centrum bevindt zich slechts op enkele kilometers waardoor allerlei faciliteiten, scholen en winkels vlot bereikbaar zijn. De woning vinden we terug in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid en de nodige rust en privacy. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die Sint-Truiden te bieden heeft. Ook de vlotte verbinding naar zowel de omliggende steden als de N80 draagt bij tot een gunstige ligging.
De woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1958 en is gelegen op een mooi perceel van 11A32CA.
Gezien de leeftijd en de toestand van het pand dient men rekening te houden met een grondige renovatie waardoor dit het pand bij uitstek is voor de doe-het-zelvers onder ons.
Mits de nodige creativiteit en handigheid kan deze woonst probleemloos omgetoverd worden tot een echt (t)huis.
De inkomhal leidt ons rechtstreeks naar de leefruimte die hier werd onderverdeeld in een zit-en eethoek. Aanpalend treffen we de bijkeuken en de reeds gerenoveerde keuken.
Verder kan men op het gelijkvloers nog een bergruimte en de badkamer terugvinden.
Via de inkomhal bereikt men de trap naar het verdiep waar men nog drie kamers en de toegang tot de zolder kunnen terugvinden.
Contacteer ons op het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 180.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1132 m2
Bewoonbare oppervlakte
149 m2
Referentie
X430EFB7SF57
Makelaar Code
932
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€180.000 / De Woonmakers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com