Home Huis 3800 Sint-Truiden
Houtmarkt 35
Kaart

Houtmarkt 35

3800 Sint-Truiden Huis
€339.900

Houtmarkt 35 - 3800 Sint-Truiden - Welkom op de Houtmarkt 35 te Sint-Truiden! Op deze unieke locatie op wandelafstand van het historisch stadscentrum van Sint-Truiden vinden we deze prachtige (recent gerenoveerde) stadswoning terug, die het voorbije jaar zeer smaakvol werd gerenoveerd. Dit prachtig woonhuis biedt naast een uitgebreid wooncomfort, ook een zeer gunstige energiescore, hetgeen comfortabel wonen op wandelafstand van stadscentrum van Sint-Truiden absoluut mogelijk maakt.

Bekijkt U het pand via een aanverwante website? Neem dan een kijkje op onze website: +++ Sint-Truiden, Eengezinswoning - Som Vastgoed +++

Een belangrijke troef van dit pand is ongetwijfeld de zeer centrale ligging. Zo bevinden we ons op slechts 5 minuten van de Grote Markt van Sint-Truiden, het historische stadscentrum van Sint-Truiden. Naast de aanwezigheid van diverse winkels, vinden we op slechts 5 minuten van de woning ook tal van horecazaken, scholen en warenhuizen. Bovendien is het pand zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, wat ideaal kan zijn voor kandidaten op zoek naar een goede balans tussen woon- en werkverkeer.

Kenmerkend aan het pand is een charmante, doch karaktervolle voorgevel, waarbij er binnen gekozen werd voor een kwalitatieve strakke en moderne afwerking. De woning beschikt onder andere over drie slaapkamers, een ruime badkamer, een hyper geïnstalleerde keuken... De vele raampartijen en het (dubbel)hoge raam aan de achterzijde van het gebouw zorgen voor een enorme lichtinval doorheen de gehele woning. Recent werd deze woning volledig gestript en zeer duurzaam gerenoveerd met hoogwaardig aluminium buitenschrijnwerk en extra isolatie in zowel vloer, gevel als dak. Ook werden alle technieken vernieuwd (sanitair, elektriciteit, CV en ventilatie). De woning beschikt nog over een kleine geïsoleerd zolder (toegankelijk via uitschuifbare trap vanaf de derde verdieping). Het (onderhoudsvriendelijk) stadstuintje op de gelijkvloerse verdieping biedt bijkomend een aantrekkelijke buitenruimte, pal in het centrum van Sint-Truiden. Indien gewenst kan er bovendien gekozen worden om het huurcontract van de garagebox (gelegen vlakbij deze woning) over te nemen.

Belangrijk om te vermelden:
- Volledig gerenoveerde "nieuwbouw"-woning, die verkocht wordt onder het gunstige stelsel van registratierechten. In geval U voldoet aan de voorwaarden, betaalt U slechts 3%-registratierechten bij de aankoop van deze woning. Het standaard tarief voor registratierechten bedraagt 12% in Vlaanderen.
- De woning beschikt reeds over energielabel B, waardoor het op dit moment al bijna VOLLEDIG future proof is met oog op de energiemaatregelen richting 2050.
- De woning wordt op gas verwarmd, waarbij op het gelijkvloers en de eerste verdieping gekozen werd voor vloerverwarming.
- De eigenaars beschikken reeds over een zo goed als volledig verkoopdossier, waarbij zowel het asbest- (met als conclusie "dit gebouw is volledig asbestvrij") als elektrisch keuringsattest volledig conform zijn.

Kortom: een zeer aantrekkelijke, moderne (nieuwbouw)woning op wandelafstand van het centrum van Sint-Truiden. Wees snel en laat deze kans niet aan U voorbijgaan.

Voor meer informatie of het inplannen van een bezoek, kan u rechtstreeks met ons kantoor op het nummer +32 (0)11 36 34 32.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 339.900
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Referentie
D8WOJ2THLSX9
Makelaar Code
MVHoutmarkt35Sint-Truiden
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
24 Apr 2024
€339.900 / SOM Project
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com