Home Te Koop Huis 3800 Sint-Truiden
Grevensmolenweg 165
Kaart

Grevensmolenweg 165

3800 Sint-Truiden Huis Te Koop
981 m² perceel
1 slaapkamers

Deze semi-vrijstaande woning is gesitueerd aan de rand van Sint-Truiden, in een vredige omgeving. Voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer zijn dichtbij en gemakkelijk te bereiken.

De indeling is als volgt: via de entreehal betreden we de ruime woon- en eetkamer. Aangrenzend hieraan is de veranda met uitzicht op de tuin. Alle ruimtes zijn gekarakteriseerd door veel natuurlijk licht. Op de eerste verdieping bevinden zich de nachthal, drie grote slaapkamers en een badkamer. De zolder, die toegankelijk is via een vaste trap, biedt vele mogelijkheden voor extra slaapkamers, een hobbyruimte of kantoor.

Voordelen:
Dit huis is perfect voor wie op zoek is naar een rustig gelegen woning met een riante tuin net buiten het centrum van Sint-Truiden. Neem contact met ons op via 01170 29 70 – 0495 56 97 41 of via simon@geel-blauw.be.

* * *

Grevensmolenweg 165 - 3800 Sint-Truiden - Deze halfopen bebouwing ligt aan de rand van het centrum van Sint-Truiden in een rustige buurt. Alle faciliteiten zoals winkels, scholen, openbaar vervoer, etc… zijn vlakbij en makkelijk bereikbaar.

Indeling: we komen binnen in de inkomhal, van hieruit kunnen we doorgaan naar de ruime woonkamer en eetkamer. Aansluitend vinden we de veranda met zicht op de tuin. Al deze ruimtes zijn gekenmerkt door veel lichtinval. Op de eerste verdieping vinden we de nachthal, 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De zolder is te bereiken via een vaste trap. Er zijn nog tal van mogelijkheden om de zolderverdieping in te richten als slaapkamers, hobbyruimte, bureau,...

Troeven:
Dit is de ideale woning voor wie op zoek is naar een rustig gelegen woning met ruime tuin net buiten het centrum van Sint-Truiden. Contacteer ons via 01170 29 70 – 0495 56 97 41 of via simon@geel-blauw.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 285.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
981 m2
Referentie
MRLQE5WHWGIZ
Makelaar Code
2127
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
07 Sep 2022
€285.000 / Geel-Blauw Immobilien
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com