Kaart

Metsterenweg 50

3803 Sint-Truiden Huis Te Koop
246 m² wonen
3 slaapkamers

Aan de Metsterenweg in Sint-Truiden op nummer 50, bevindt zich een volledig gerenoveerde gezinswoning die klaar is om bewoond te worden. Dankzij de gunstige ligging vlakbij het centrum van Sint-Truiden, zijn alle basisvoorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik. Verder geniet je van een vlotte verbinding met steden als Tienen, Leuven en Brussel.

In 2018 onderging deze woning een complete metamorfose waarbij elke ruimte opnieuw werd vormgegeven naar hedendaagse comfortnormen. De woonoppervlakte van maar liefst 246m² biedt meer dan voldoende leefruimte. De aparte, ruime inkomhal leidt je naar alle vertrekken van de woning. Hierbij vloeien de leefruimte, eetkamer en open keuken naadloos in elkaar over.

De keuken is volledig uitgerust met moderne toestellen. Naast een berging met wasmachine-aansluiting op de begane grond, tref je er ook een badkamer aan. Boven zijn er drie slaapkamers en een extra toiletruimte. Voor autobezitters is er goed nieuws want deze woning heeft een inpandige garage.

Als extra duurzame bonus is het pand uitgerust met 13 zonnepanelen die een vermogen van 4000Kwh genereren. Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op via 011/98.88.98 of info@dewoonmakers.be. Let op, de vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid van de verstrekte gegevens.

* * *

Metsterenweg 50 - 3803 Sint-Truiden - In Sint-Truiden houden we halt aan de Metsterenweg ter hoogte van nummer 50 waar zich deze volledig gerenoveerde gezinswoning bevindt. De woning is gelegen op een zeer gunstige locatie op een boogscheut van het centrum van Sint-Truiden waardoor je alle nodige faciliteiten zoals winkels, scholen, openbaar vervoer, ... eveneens in een mum van tijd kan bereiken. Ook de uitstekende verbinding met Tienen, Leuven en Brussel is het vermelden waard.
Het geheel werd in 2018 volledig gerenoveerd. Iedere ruimte werd in een nieuw jasje gestoken en alles werd aangepast aan het huidige comfort.
In totaliteit is er circa 246m² aan bewoonbare oppervlakte. Je komt binnen in de aparte ruime inkomhal, die u toegang verleent tot alle vertrekken. De living, de eetkamer en de open keuken vloeien mooi in elkaar over.
De open keuken werd volledig geïnstalleerd en beschikt over alle toestellen. Op het gelijkvloers kan men nog een berging terugvinden waar de aansluiting voor wasmachine is voorzien alsook de badkamer.
Op het verdiep bevinden zich de drie slaapkamers en een extra toiletruimte.
Grote troef aan dit pand is de inpandige garage.
Als kers op de taart werd deze woning voorzien van 13 zonnepanelen (4000Kwh).
Hebben wij uw interesse kunnen wekken? Maak dan snel een afspraak via het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be
De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 360.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
246 m2
Referentie
AWVD8BXX6GVZ
Makelaar Code
837
Prijs Geschiedenis
10 Jan 2024
€360.000 / De Woonmakers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com