Home Te Koop Huis 3806 Sint-Truiden
Marie Popelinstraat 27
Kaart

Marie Popelinstraat 27

3806 Sint-Truiden Huis Te Koop
169 m² wonen
318 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze recente gezinswoning, perfect voor een groeiend gezin. De woning beschikt over een inpandige garage en drie slaapkamers, en is gesitueerd op een oost-georiënteerd perceel van 3a 18ca. Geniet van de centrale ligging in een groene, residentiële wijk, vlakbij het centrum van Sint-Truiden. Alle nodige faciliteiten zoals apotheek, winkels en scholen zijn op wandelafstand bereikbaar. Aan de achterzijde van de tuin grenst een recent aangelegd park, ideaal voor ontspannende wandelingen.

De woning, gebouwd in 2014, heeft een doordachte indeling. Op de gelijkvloerse verdieping vind je de inkomhal met gastentoilet, een technische berging en de inpandige garage met elektriciteit en uitgietbak. De leefruimte baadt in het licht en loopt over in een half-open keuken, uitgerust met AEG toestellen zoals een koelkast, oven, afwasmachine en inductiekookplaat. Via het schuifraam kom je op het aangelegd en deels overdekt terras. Er is ook een bureauruimte met extra berging.

Op de eerste verdieping bevinden zich een nachthal met apart toilet, drie ruime slaapkamers en een comfortabele badkamer met ligbad en dubbele wastafel. De woning is voorzien van dubbele beglazing, PVC, centrale verwarming op aardgas en een ventilatiesysteem van het merk RENSON. De elektrische installatie is conform het AREI en het EPC-label is B. De woning wordt verkocht onder registratierechten en is niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dario op 0472/09.27.56 of 011/22.19.17, of bezoek onze website www.limburgsvastgoed.be.

* * *

Marie Popelinstraat 27 - 3806 Sint-Truiden - Recente gezinswoning met inpandige garage, 3slpk, gelegen op een oost-georiënteerd perceel van 3a 18ca. Centraal gelegen in een groene, residentiële woonwijk en in de onmiddellijke nabijheid van het centrum van Sint-Truiden, op wandelafstand van apotheek, winkels, scholen.. De achterzijde van de tuin van de woning grenst aan een recent aangelegd park. Bouwjaar 2014. De container in de tuin staat op blokken en wordt verwijderd bij verkoop.

INDELING: GELIJKVLOERSE VERDIEPING: Inkomhal met toegang tot apart gastentoilet, een technische berging en de Inpandige garage voorzien van elektriciteit en uitgietbak; Lichtrijke leefruimte met half-open keuken voorzien van AEG toestellen o.a. koelkast, oven, afwasmachine en inductie kookplaat, met toegang tot het aangelegd en deels overdekt terras via het schuifraam; Bureelruimte met toegang tot een extra berging.

EERSTE VERDIEPING: Nachthal met apart toilet; 3 ruime slaapkamers; Badkamer met ligbad, dubbele wastafel.

Dubbele beglazing, PCV, CV op aardgas, ventilatiesysteem "D" merk RENSON. De elektrische installatie is CONFORM het AREI. EPC: Label B. Verkoop onder registratierechten. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

Voor meer info bel Dario op 0472/09.27.56 of 011/22.19.17 of kijk op www.limburgsvastgoed.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 339.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2014
Grond oppervlakte
318 m2
Bewoonbare oppervlakte
169 m2
Referentie
TY9N1OL14LZJ
Makelaar Code
5152382
EPC Waarde
115.34 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
71053-G2013/00299/EP01346/A001/D02/SD002
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€339.000 / Limburgs Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com