Kaart

Langstraat 101

3806 Sint-Truiden Huis Te Koop
264 m² wonen
571 m² perceel
3 slaapkamers

Gelegen in Velm, een deelgemeente van Sint-Truiden, bevindt deze prachtige pastorijwoning zich in de Langstraat. De woning is gelegen in een residentiële buurt die perfect balans biedt tussen toegankelijkheid en rust dankzij de nabijgelegen N80 naar Sint-Truiden/Gingelom. In de omgeving zijn er volop mogelijkheden voor ontspanning, wandelen en fietsen.

Deze aantrekkelijke woning beslaat ongeveer 264m² bewoonbare oppervlakte. Bij binnenkomst in de woning, leidt de inkomhal je naar een apart gastentoilet en de open leefruimte. Aangrenzend is er een volledig ingerichte keuken. Het gelijkvloers biedt ook nog een praktische berging.

Via de trap in de inkomhal bereik je de eerste verdieping met drie ruime slaapkamers. Een van deze slaapkamers heeft een extra ruimte. Deze verdieping beschikt ook over een dressing en een grote badkamer. Extra kenmerken van de woning zijn een ruime zolder en een kelder.

Een groot pluspunt van deze woning is de inpandige garage. Bovendien is de woning uitgerust met 21 zonnepanelen (4.662 Wp).

Interesse gewekt? Neem dan snel contact op met ons kantoor. Let op, de vermelde oppervlaktes zijn indicatief en De Woonmakers kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid van de verstrekte gegevens.

* * *

Langstraat 101 - 3806 Sint-Truiden - In Velm, een deelgemeente van Sint-Truiden, vinden we langs de Langstraat deze knappe pastorijwoning terug. We bevinden ons in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid dankzij de N80 naar Sint-Truiden/Gingelom en de nodige rust en privacy. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek .
Deze knappe woonst heeft een bewoonbare oppervlakte van om en bij de 264m².
Bij het betreden van de woning, komen we terecht in de inkomhal waar men reeds een apart gastentoilet terugvinden alsook de toegang tot de leefruimte.
Men koos hier voor een open leefruimte. Aansluitend kan men de ingerichte keuken terugvinden.
Op het gelijkvloers vinden we verder nog een praktische berging terug.
Via de trap in de inkomhal bereikt men de eerste verdieping. Hier kan men 3 ruime slaapkamers terugvinden. Een van de slaapkamers is voorzien van een bijkomende ruimte.
Verder kan men op dit verdiep nog een dressing en de ruime badkamer terugvinden.
Bijkomend is de woning nog voorzien van een ruime zolder en een kelder.
Grote troef aan de woning is de inpandige garage!
Deze woning voorzien van 21 zonnepanelen (4.662 Wp).
Hebben wij uw interesse kunnen wekken? Neem dan snel contact op met ons kantoor op het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be
De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
571 m2
Bewoonbare oppervlakte
264 m2
Referentie
W9M6PZUE4SU7
Makelaar Code
896
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€399.000 / De Woonmakers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com