Kaart

Boskouter 30

9506 Smeerebbe-Vloerzegem Huis
225 m² wonen
1 slaapkamers
€595.000

Ben jij een ondernemer op zoek naar meer opslagruimte, of een particulier met behoefte aan extra bergruimte? Dan is deze volledig instapklare woning zeker iets voor jou! Gerenoveerd in 2017, biedt deze woning niet alleen een comfortabele woonomgeving, maar ook een ruime hangar van wel 150 m².

Bij binnenkomst wordt je verwelkomd in een mooie inkomhal, compleet met gastentoilet. De gezellige leefruimte, uitgerust met een sfeervolle pelletkachel, is ideaal om te ontspannen na een drukke dag of om tijd door te brengen met familie en vrienden.

Aangrenzend vind je de eetruimte en een hypermoderne keuken, uitgerust met een vaste tafel. Deze open keuken is perfect voor het bereiden van heerlijke gerechten terwijl je geniet van het gezelschap van je gasten.

Op de bovenverdieping vind je twee ruime slaapkamers, een dressing en een volledig ingerichte badkamer. De zolderverdieping biedt extra ruimte die kan worden gebruikt als logeerkamer of hobbyruimte.

De woning is volledig onderkelderd en biedt extra bergruimte en een praktische wasruimte. Het achterste deel van het perceel is agrarisch en biedt een prachtig uitzicht: een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de rust en natuur.

Kortom, deze woning gaat verder dan alleen maar een dak boven je hoofd te bieden. Het is een plek waar comfort, functionaliteit en sfeer hand in hand gaan. Of je nu een ondernemer of particulier bent, deze woning zal zeker aan je verwachtingen voldoen.

Investeren in deze woning is investeren in je toekomst. Met zijn combinatie van wooncomfort en praktische ruimte, zoals de hangar, is het zowel een ideale plek om te wonen als een potentieel verhuurpand. Mis deze unieke kans niet en ontdek zelf wat deze woning te bieden heeft. Maak vandaag nog een afspraak!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Boskouter 30 - 9506 Smeerebbe-Vloerzegem - Ben je zelfstandige met behoefte aan opslagruimte of een particulier op zoek naar extra bergruimte? Dan is deze instapklare woning , volledig gerenoveerd in 2017, met een hangar van zo'n 150 m² een kans die je niet mag missen.Deze woning verwelkomt je met een inkomhal en gastentoilet. De leefruimte straalt gezelligheid uit, mede door de sfeervolle pelletkachel. Hier kun je ontspannen na een drukke dag of gezellig samenkomen met vrienden of familie.Aansluitend vind je de eetplaats en een hyper-geïnstalleerde keuken voorzien van een vast tafelmeubel. Dit is de plek waar je culinaire creaties tot leven komen, terwijl de open indeling ervoor zorgt dat je altijd deel uitmaakt van het gesprek.De woning beschikt over twee ruime slaapkamers, een dressing en een volledig ingerichte badkamer op de bovenverdieping. De zolderverdieping biedt een extra polyvalente ruimte en een grote slaapkamer, ideaal als logeerkamer of voor hobbyactiviteiten.De volledig onderkelderde woning biedt niet alleen ruimte voor proviand en opberging maar ook een praktische wasplaats. Alles is binnen handbereik, wat het dagelijks leven aanzienlijk vergemakkelijkt.Het achterste deel van het perceel is agrarisch en biedt een prachtig vergezicht. Hier kun je volledig ontspannen en genieten van de rust en de natuur, een zeldzame luxe.Deze woning biedt meer dan een dak boven het hoofd. Het is een plek waar comfort, functionaliteit en sfeer samenkomen. Of je nu zelfstandige bent en op zoek naar opslagruimte of een particulier die extra bergruimte nodig heeft, deze woning voldoet aan al je wensen.Investeren in deze woning is investeren in je toekomst. De combinatie van wooncomfort en praktische ruimte, zoals een hangar, maakt het een unieke kans. Of je nu van plan bent hier lang te wonen of zoekt naar een pand met potentieel voor verhuur, deze woning biedt het allemaal.Deze volledig gerenoveerde woning is klaar voor haar nieuwe bewoners. Met haar warme uitstraling, praktische indeling en extra opbergruimte is ze meer dan alleen een huis; het is een thuis. Mis deze kans niet en ontdek zelf wat deze woning jou te bieden heeft. Maak vandaag nog een afspraak.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 595.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1967
Bewoonbare oppervlakte
225 m2
Referentie
QHW6NYCGIWSE
Makelaar Code
W-1368/24
EPC Waarde
252 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€595.000 / Vastgoed Liedec
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com