Kaart

7032 Spiennes Huis Te Koop
8 slaapkamers

Dit unieke en uitzonderlijke pand is een woonhuis met 7 slaapkamers (waaronder een dubbele), compleet met een tennisbaan (die renovatie nodig heeft), een binnenzwembad, twee busgarages van 40 m2 en een apart, onafhankelijk studio-appartement van ongeveer 48 m2 met twee garages. De verwarmde oppervlakte bedraagt 458 m2 volgens het EPC-certificaat.

Aan de voorzijde van het huis bevindt zich een mooie inkomhal die de twee grote garages van 40 m2 scheidt. Op de bovenverdieping zijn er 4 studentenkamers, elk uitgerust met een douche, toilet en wastafel, alsook een gemeenschappelijke keuken.

Het achterste gedeelte van het huis heeft 3 grote slaapkamers, elk met een douche, toilet en wastafel, een grote ingerichte keuken en een ruime woonkamer van 53 m2. Dit deel van het huis geeft toegang tot een veranda van 82 m2 met een overdekt zwembad van 3,60 x 7 meter, voorzien van een ventilatie- en afzuigsysteem.

In de kelder vindt u een kleine wijnkelder van 9 m2. Aan de achterkant van het huis is er een terras, een kleine tuin en een gravel tennisbaan die schoongemaakt en gerenoveerd moet worden. Aan de voorkant van het huis is er een groot overdekt terras en een kleine tuin.

Het huis is op traditionele wijze gebouwd met bakstenen en betonblokken. De indicatieve vraagprijs is 520.000 euro, maar alle redelijke aanbiedingen zullen zorgvuldig worden overwogen.

* * *

Bien unique et exceptionnel étant une maison d'habitation 7 chambres (dont une double) avec terrain de tennis (à rénover), piscine intérieure, 2 garages camionnettes de 40 m2 et un studio indépendant et séparé de +- 48 m2 avec 2 garages.
Surface chauffée de 458 m2 selon certificat PEB.
Il s'agit d'une ancienne grange transformée en habitation en 1970.
En partie avant, un joli hall d'entrée séparant les 2 grands garages de 40m2 et à l'étage 4 kots d'étudiant chacun avec douche-wc-lavabo et une cuisine commune.
En partie arrière, la maison d'habitation offre 3 grandes chambres, chacune avec douche-wc-lavabo, une grande cuisine équipée et un vaste living de 53 m2
donnant sur une véranda de 82 m2 contenant une piscine intérieure de 3,60 x 7 avec système de ventilation-extraction.
En sous-sol une petite cave à vin de 9 m2.
En extérieur arrière une terrasse, un petit jardin et un terrain de tennis en terre battue sur lit de schiste à nettoyer et rénover.
En extérieur avant, une grande terrasse couverte et un petit jardin.
Construction traditionnelle en briques et blocs béton.
Le prix souhaité pour vente directe est de 520.000 € mais toutes les offres raisonnables seront examinées avec attention.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 520.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.707
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1850
Referentie
06H6N0YWZOZ2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€520.000 / Immo-Assistance
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com