Home Te Koop Huis 8587 Spiere-Helkijn
Stationstraat - Rue De La Gare 23a
Kaart

Stationstraat - Rue De La Gare 23a

8587 Spiere-Helkijn Huis Te Koop
3200 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek dit unieke eigendom, rustig genesteld in een groene oase te Spiere-Helkijn. Deze villa met extra multifunctionele ruimte strekt zich uit over een domein van 3200 m². Binnen in de woning wordt u begroet door een ruime inkomhal die leidt naar een grote zonnige woonkamer. Een open haard en een recent uitgebreide leefruimte met uitzicht op de indrukwekkende tuin en het zwembad maken deze ruimte tot het hart van het huis. De open keuken, een kantoorruimte, een koele berging en een interne garage met wasplaats vormen de rest van de gelijkvloerse verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, waarvan één met dressing, en een badkamer met ligbad, toilet, douche en wastafel. Een ruime zolder biedt nog meer mogelijkheden.

Een van de bijzondere kenmerken van dit eigendom is de polyvalente ruimte van 200 m². Met een aparte ingang en ruime parkeergelegenheid voor de deur, is deze ruimte ideaal voor hobby's, werk of zelfs extra garage ruimte, waardoor het perfect is voor creatieve geesten of zelfstandigen.

De ecologisch verantwoorde eigenaars hebben ook voorzien in een regenwaterput van 10 000 liter, 39 zonnepanelen met groene stroomcertificaten en een totaal vermogen van 9,17 kwp. Het comfort van de woning wordt verhoogd door de aanwezigheid van airco en een alarminstallatie. Buiten vindt u een extra garage, diverse overdekte terrassen, een boomgaard en adembenemende vergezichten over de velden. Voor de sportievelingen is er ook een verwarmd zwembad en een petanqueveld. Het tuinhuis en de ruime parkeermogelijkheden maken dit eigendom helemaal af.

Als u op zoek bent naar een ruime woning met veel potentieel, neem dan rechtstreeks contact op met de eigenaar voor meer informatie of om een bezoek te regelen. U kunt hem bereiken op 0495348757 of via mail op vdd.gerda@gmail.com.

* * *

Stationstraat - Rue De La Gare 23a - 8587 Spiere-Helkijn - Uniek eigendom bestaande uit villawoning met bijkomende multifunctionele ruimte op een totaal domein van 3200m² uiterst rustig gelegen in een oase van groen te Spiere-Helkijn!
De woning is als volgt ingedeeld: ruime inkomhal, grote zongerichte woonkamer met open haard en recent aangebouwde leefruimte met uitzicht op de prachtige tuin met zwembad, een open keuken, bureauruimte, koele berging, binnengarage met wasplaats. Op de bovenverdieping met overloop zijn er 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met dressing, een badkamer met ligbad, toilet, douche en lavabo. Ruime zolderruimte. Een extra troef is de polyvalente ruimte voor diverse mogelijkheden werk/hobby/bureel/garage van 200 m² die aan de woning sluit maar met een afzonderlijke inkom en een grote parking voor de deur, Ideaal voor creatieveling of zelfstandige. Regenput 10 000 liter, een extra buitengarage, 39 zonnepanelen met groene stroomcertificaten totaal vermogen 9,17kwp, airco, alarminstallatie.
Kortom een uniek eigendom door zijn vele mogelijkheden met hoog comfort, de volledig aangelegde tuin met diverse overdekte terrasjes, een boomgaard, de prachtige vergezichten over de velden, het verwarmd zwembad, petanqueveld, tuinhuis en veel parkeermogelijkheid.
Rechtstreeks van eigenaar uit de hand te koop !
Bent u op zoek naar een ruime woning met veel potentieel! Voor meer informatie en/of bezoek contacteer op gsm 0495348757 of per mail vdd.gerda@gmail.com

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 590.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1995
Bewoonbare oppervlakte
3200 m2
Referentie
CC3YMX98W2P1
EPC Certificaat
202305050002883933
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€590.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com