Home Te Koop Huis 8587 Spiere-Helkijn
Stationstraat - Rue De La Gare 23
Kaart

Stationstraat - Rue De La Gare 23

8587 Spiere-Helkijn Huis Te Koop

Deze robuuste woning, perfect gelegen in het vredige Spiere-Helkijn, heeft ontzettend veel te bieden. Met een ruime inkomhal die leidt naar een luchtige woonkamer met grote raampartijen en hoge plafonds, is er geen tekort aan comfort en sfeer. De aparte zithoek en eetkamer creëren een ruimtelijk gevoel, terwijl de recent vernieuwde keuken voegt een modern accent toe.

Er is ook een handige wasruimte, een apart toilet, een sfeervolle aangebouwde veranda, een terras en een ruime berging op het gelijkvloers. Boven vind je twee zeer ruime slaapkamers met de optie voor een derde, evenals een comfortabele badkamer.

De woning beschikt over centrale verwarming op aardgas en nieuwe vloeren. Extra opbergruimte is beschikbaar in de droge staankelder. Een afgesloten zij-ingang met poort draagt bij aan de privacy.

Bovendien profiteer je van een vrijstelling van renovatieplicht dankzij de status als erkend erfgoed. De woning is altijd goed onderhouden en is rechtstreeks van de eigenaar te koop!

Op zoek naar een ruime, solide woning? Neem dan vandaag nog contact op via 0495348757 of mail naar vdd.gerda@gmail.com voor meer informatie.

* * *

Stationstraat - Rue De La Gare 23 - 8587 Spiere-Helkijn - Deze solide woning situeert zich in het rustige Spiere-Helkijn
Indeling: ruime Inkomhal, ruime lichtrijke woonkamer met zithoek en eetkamer met grote raampartijen en hoge plafonds, recent vernieuwde keuken , wasruimte, apart toilet, ,aangebouwde veranda, terras en ruime berging.
Op de bovenverdieping bevinden zich 2 heel ruime slaapkamers met de mogelijkheid om een derde te creëren en een badkamer.
Centrale verwarming op aardgas, nieuwe vloeren, droge ruime staankelder
De woning heeft een zijingang afgesloten met een poort.
Vrij van renovatieplicht wegens vastgesteld erfgoed.
Werd steeds in goede staat onderhouden.
Rechtstreeks van eigenaar uit de hand te koop !
Bent u op zoek naar een ruime solide woning of meer info? Aarzel dan niet contacteer op gsm 0495348757 of per mail vdd.gerda@gmail.com

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 190.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
3HAEP8GD0OE0
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€190.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com