immo Kaart

, 2940 Stabroek

Huis Te Koop in Stabroek
305 m² wonen
856 m² perceel
4 slaapkamers

Prachtige villa met 4 ruime slaapkamers en zwembad op een toplocatie in Stabroek!   Dit pareltje heeft een tal van troeven die niet mogen ontbreken in uw droomwoning! De woning is gebouwd in het jaar 2000 en gelegen nabij het centrum in de nabijheid van verschillende voorzieningen. De oppervlakte van het perceel bedraagt 856 m2.   Indeling   Op de gelijkvloerse verdieping hebben we een ruime inkomhal met gasten toilet. Deze verleent toegang tot een aparte bureauruimte ideaal voor vrije beroepen. De glazen deur geeft toegang tot de gezellige leefruimte met een TV-hoek, leefruimte en een eetruimte. De leefruimte beschikt over een houtkachel dat zorgt voor een gezellige warme sfeer. Door het groot aantal raampartijen is er zeer veel lichtinval in ieder van deze ruimtes.
Aansluitend bevindt zich de ingerichte keuken voorzien van alle toestellen: keramische kookplaat met dampkap, vaatwasmachine, ijskast, oven, dubbele spoelbak en zeer veel opbergruimte. Achter de keuken is er een aparte ruimte met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Via deze ruimte is de inpandige garage (ca. 23 m2) toegankelijk waar ook de voorzieningen omtrent de zonnepanelen aanwezig zijn.

Via een natuursteen trap kom je op de eerste verdieping terecht. De ruime en lichtrijke nachthal verleent toegang tot 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een apart toilet. De eerste slaapkamer, ook wel de masterbedroom, op laminaat vloer, heeft een oppervlakte van ca. 20 m2 en aansluitend een dressing met ingemaakte kasten (ca.9 m2) De tweede slaapkamer, op laminaat vloer heeft een oppervlakte van ca. 16 m2. De derde slaapkamer, op laminaat vloer heeft een oppervlakte van ca. 15 m2. De vierde slaapkamer, op laminaat vloer heeft een oppervlakte van ca. 17 m2, via een zoldertrap kunt u de zolder bereiken waar ook de CV-ketel op gas terug te vinden is.
De tuin is volledig aangelegd en is noord-west georiënteerd. Het zwembad wordt verwarmd door middel van een warmtepomp. (meer foto's te verkrijgen)   Bijzondere kenmerken EPC: 172 kWh/(m2jaar) 18 zonnepanelen (keuring conform) Asbestveilig Instapklaar Verwarmd zwembad

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 779.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.352
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2000
Grond oppervlakte
856 m2
Bewoonbare oppervlakte
305 m2
Referentie
QIW713NO1SUD
Makelaar Code
1317528
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€779.000 / Janssen en Janssen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com