Home Te Koop Huis 2940 Stabroek
Sigarenstraat 141
Kaart

Sigarenstraat 141

2940 Stabroek Huis Te Koop
150 m² wonen
170 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze instapklare gezinswoning, perfect gelegen in een rustige eenrichtingsstraat dichtbij het centrum van Stabroek. Met scholen, winkels en openbaar vervoer op loopafstand, en een vlotte verbinding naar de A-12 en de haven van Antwerpen, biedt deze woning een ideale locatie.

De woning is een gesloten bebouwing en beschikt over drie slaapkamers, een garage en een onderhoudsvriendelijke tuin/terras van 42 vierkante meter. Op de begane grond vind je een inkomhal met vestiairekast, een gastentoilet met handenwasser, een inpandige garage, en een ruime, lichte woonkamer met open keuken en berging/wasplaats. De oprit biedt parkeergelegenheid voor twee auto's en het terras is uitgerust met een jacuzzi.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met ligbad, voorzien van een douchescherm en een extra toilet. De zolderverdieping biedt de mogelijkheid tot extra slaapkamers. Deze woning combineert comfort en gemak op een uitstekende locatie.

* * *

Sigarenstraat 141 - 2940 Stabroek - Instapklare gezinswoning gelegen in een rustige buurt (eenrichtingsstraat) vlakbij het centrum van Stabroek. Scholen, winkels en openbaar vervoer op wandelafstand. Vlotte verbinding naar de A-12 en de haven van Antwerpen. Deze gesloten bebouwing beschikt over 3 slaapkamers, garage en tuin/terras van 42 m². INDELING: gelijkvloers: inkomhal met vestiairekast, gastentoilet met handenwasser, inpandige garage, ruime en lichte living met open keuken en berging/wasplaats. Oprit (parkeergelegenheid voor 2 wagens) en onderhoudsvriendelijke tuin/terras van 42 m² met jaccuzzi. verdieping: 3 slaapkamers en badkamer met ligbad voorzien van een douchescherm en extra toilet. Zolderverdieping: mogelijkheid tot extra slaapkamers

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 359.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.122
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2000
Grond oppervlakte
170 m2
Bewoonbare oppervlakte
150 m2
Referentie
I307MFWE50XS
Makelaar Code
2940 STABROEK
EPC Waarde
179 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nog niet aangevraagd
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
Nog niet aangevraagd
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€359.000 / Goetstouwers
14 Mar 2024
€369.000 / Goetstouwers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com