Home Huis 2940 Stabroek
Galgenveld 64B
Kaart

Galgenveld 64B

2940 Stabroek Huis
183 m² wonen
203 m² perceel
3 slaapkamers
€465.000

Kom deze energiezuinige, sleutelklare woning ontdekken, ideaal gelegen in het bruisende hart van Putte. Het ligt dichtbij winkels, scholen en openbaar vervoer en de dorpskernen van Stabroek en Kapellen zijn gemakkelijk te bereiken. Deze woning, gebouwd in 2019, voldoet aan vele hedendaagse normen waaronder een C-ventilatiesysteem. Beide verdiepingen genieten van vloerverwarming voor extra comfort.

Binnenkomend via een aparte hal op tegelvloer, wordt u begroet door een royale leefruimte met een volledig uitgeruste open keuken, een handige berging, een gastentoilet en een inpandige garage met automatische deur. De eerste verdieping, bereikbaar via een trap in de hal, biedt twee ruime slaapkamers en een complete badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel met meubel.

Een andere trap leidt naar de tweede verdieping waar nog een nachthal en een derde slaapkamer zich bevinden. Deze kamer kan eventueel opgedeeld worden in twee aparte kamers voor extra flexibiliteit. De woning is gelegen op een perceel van 203m², met een gezellige tuin en een verzorgd terras. De positie op het zuidwesten zorgt voor heerlijk zonlicht gedurende de hele dag. Een regenwaterput van 5000 liter is ook aanwezig in de tuin.

Voor zoekmachineoptimalisatie (SEO), overweeg trefwoorden zoals 'energiezuinig huis', 'te koop in Putte', 'moderne woning', 'vloerverwarming' en 'tuin op het zuidwesten'.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Galgenveld 64B - 2940 Stabroek - Deze volledig instapklare, energiezuinige woning bevindt zich vlakbij het gezellige en levendige centrum van Putte: winkels, scholen en het openbaar vervoer bevinden zich dus allemaal in de nabije omgeving. Ook de dorpskernen van Stabroek en Kapellen zijn van hieruit vlot te bereiken. De woning werd gebouwd in 2019 en voldoet aan heel wat hedendaagse normen. Ze werd uitgerust met een ventilatiesysteem type C en zowel de gelijkvloers- als de 1e verdieping werd voorzien van vloerverwarming. U komt de woning binnen via een aparte inkomhal op tegelvloer. Verder vindt u op het gelijkvloers nog een erg ruime leefruimte met volledig geïnstalleerde open keuken, een berging, een apart gastentoilet en een inpandige garage met automatische poort. De trap in de inkomhal leidt naar de eerste verdieping waar u 2 grote slaapkamers, een badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel met meubel kan terugvinden. Via een volwaardige trap bereikt u de 2e verdieping waar zich nog een nachthal en 3e slaapkamer bevinden. Deze ruime 3e slaapkamer zou tevens nog opgedeeld kunnen worden in 2 aparte kamers. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 203m². De gezellige tuin beschikt over een netjes aangelegd terras. Dankzij een oriëntatie op het zuid-westen kan u hier de hele dag door van het zonnetje genieten. In de tuin bevindt zich nog een regenwaterput van 5.000 liter.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 465.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.159
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2019
Grond oppervlakte
203 m2
Bewoonbare oppervlakte
183 m2
Referentie
5JD0ZDAI5ATL
Makelaar Code
3696136
EPC Waarde
60 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€465.000 / Fimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com