Kaart

2940 Stabroek Huis
121 m² wonen
294 m² perceel
2 slaapkamers
€249.000

Deze charmante woning, gesitueerd in de nabijheid van het Stabroek centrum, wordt gekenmerkt door twee comfortabele slaapkamers en een gezellige tuin. Met een instelprijs van 249.000 euro is deze woning ideaal voor wie aan de start van zijn vastgoedavontuur staat.

We stappen de woning binnen in de inkomhal waar een trap ons naar de gezellige leefruimte van ongeveer 27m² leidt. Deze ruimte is praktisch ingedeeld in een knusse zithoek en aansluitende eetkamer. Vanuit hier krijgen we toegang tot de keuken van ongeveer 12m² die uitgerust is met voldoende kastruimte, een inductievuur, vaatwasser, koelkast, diepvriezer en dampkap. Behalve functioneel, is deze keuken ook aangenaam licht dankzij de royale natuurlijke lichtinval.

Achter de keuken bevindt zich de wasplaats van ongeveer 6m² die eveneens toegang geeft tot de tuin. Hierachter treffen we de badkamer aan die voorzien is van een douche in bad, toilet en wastafel. Bovendien geniet de woning van een gelijkvloerse slaapkamer van ongeveer 12m².

Op de eerste verdieping vinden we nog een ruime nachthal, een bureau of dressing van ongeveer 12m² en een tweede slaapkamer van ongeveer 16m² die nog verdere afwerking behoeft.

Buiten treffen we een eerste terras van ongeveer 36m² aan, omgeven door een zonnige en omheinde tuin. Achteraan de woning vinden we nog een tweede, overdekt terras van ongeveer 16m² met daaraan een houten tuinberging van ongeveer 12m².

Enkele extra kenmerken van deze woning zijn de recent vervangen CV ketel (2020), het vernieuwde dak in 2023, dubbele beglazing, conforme elektriciteit en de kelder van ongeveer 12m². Kortom, een prachtige startwoning die klaar is voor zijn nieuwe eigenaars!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Woning met 2 slaapkamers en gezellige tuin, vlakbij het centrum van Stabroek.

Richtprijs: 249.000 euro 

We betreden deze woning via een inkomhal met trap die uitkomt in de leefruimte (ca.27m²). De leefruimte is opgedeeld in een zithoek met aansluitend een eetplaats.
Via deze eethoek betreden we de keuken (ca.12m²), deze is ingericht met veel kasten, een inductievuur, vaatwasser, koelkast, diepvries en een dampkap. De hele ruimte geniet van een grote hoeveelheid aan natuurlijke lichtinval. Via de keuken is de wasplaats (ca.6m²) en de tuin te bereiken. Achterliggend  bereiken we de badkamer met douche in bad, toilet en een wastafel. Aansluitend is er een gelijkvloerse slaapkamer (ca. 12m²)

Op de eerste verdieping bevinden zich een ruime verder af te werken nachthal, bureau of dressing (ca.12m²) en de tweede slaapkamer (ca.16m²)

Buiten geniet de woning van een eerste terras (ca.36m²) met een zonnige omheinde tuin, en achteraan een overdekt tweede terras (ca. 16m²) met aansluitend een houten tuinberging (ca.12m²).

Extra:  
- CV ketel is recent vervangen (2020)
- Dak is in 2023 vernieuwd
- Dubbele beglazing
- Elektriciteit is conform
- Kelder (ca. 12m²)
- Een perfecte starterswoning!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1950
Grond oppervlakte
294 m2
Bewoonbare oppervlakte
121 m2
Referentie
EXSTF8S6ID7D
Makelaar Code
142535
EPC Waarde
357 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€249.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com