Home Te Koop Huis 8840 Staden
Kapelleriestraat 39
Kaart

Kapelleriestraat 39

8840 Staden Huis Te Koop

Dit ruimtelijke pand, ideaal gelegen nabij de markt van Staden, biedt een scala aan mogelijkheden voor ondernemers. De aangename woonruimte draagt bij aan een comfortabel en gezellig thuis.

Op de begane grond bevindt zich een winkelruimte, een grote garage, twee toiletten, een living met keuken, een veranda, een wasplaats, een kelder, een werkplaats, een royale bergruimte, een terras, een poolhouse met jacuzzi en een tuinhuis. De eerste verdieping biedt een multifunctionele ru ruimte, vijf slaapkamers, een badkamer met toilet en een zolder.

Enkele van de belangrijkste troeven van dit pand zijn een goederenlift, een jacuzzi, zonnepanelen en de gunstige ligging nabij scholen en winkels. Vastgoedinformatie is op aanvraag beschikbaar.

De opgegeven prijs is een richtprijs: biedingen die gelijk zijn aan of hoger dan deze prijs zullen worden voorgelegd aan de eigenaar, die het recht heeft om ze te accepteren of af te wijzen.

Neem voor meer informatie contact op met Alexander op 0490/19 15 03.

* * *

Kapelleriestraat 39 - 8840 Staden - Dit ruime pand bevindt zich op een gunstige locatie, vlakbij de markt van Staden. Het handelsgedeelte biedt tal van mogelijkheden voor ondernemers, terwijl het woongedeelte een comfortabele en gezellige thuisbasis vormt.

Gelijkvloers: winkelruimte grote garage  2 toiletten  living + keuken  veranda  wasplaats kelder  werkplaats  grote bergruimte terras poolhouse met jacuzzi tuinhuis  Eerste verdieping: polyvalente ruimte 5 slaapkamers  1 badkamer + toilet  zolder TROEVEN: goederenlift jacuzzi  zonnepanelen  dichtbij school en winkels * Vastgoedinformatie in aanvraag.

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod gelijk of hoger dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die het recht heeft om dit te aanvaarden of te weigeren.

Contacteer Alexander op 0490/19 15 03 voor meer informatie.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 289.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
SC0Q0YNXVMSX
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
27 Apr 2024
€289.000 / Vastgoed Lesire
06 Apr 2024
€330.000 / Vastgoed Lesire
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com