Home Te Koop Huis 8840 Staden
Bruggestraat 36
Kaart

Bruggestraat 36

8840 Staden Huis Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Kom deze charmante, tijdloze nieuwbouwwoningen ontdekken in het hart van Staden, vlak bij de markt. Geniet van een toplocatie met winkels, scholen en openbaar vervoer (inclusief bushalte op 400m) binnen handbereik. De lokale bibliotheek ligt op slechts 100m afstand en de populaire Sporthal De Wankaarde bevindt zich op een steenworp van 190m.

Deze verrassend ruime woningen bieden zoveel meer dan alleen een uitstekende locatie. Stap binnen via een inkomhal met toilet en ga verder naar de royale woon- en eetruimte waar het daglicht volop binnenstroomt. De open keuken biedt volop opbergruimte en je kunt genieten van 4 of 5 comfortabele slaapkamers, een badkamer én een garage of carport.

Daarnaast is er een uitgestrekte tuin aanwezig waar je volop kunt genieten van rust en privacy. Nog meer goed nieuws: je kunt zelf de afwerkingsmaterialen kiezen voor de keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren. Creëer dus je eigen droomwoning! Dankzij het gebruik van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen, blijft je toekomstige energiefactuur ook nog eens onder controle (E10).

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden van deze prachtige nieuwbouwwoningen in Staden!

* * *

Bruggestraat 36 - 8840 Staden - Ontdek deze charmante en tijdloze nieuwbouwwoningen in het hart van Staden, op een steenworp van de markt. Hier geniet je van de nabijheid van winkels, scholen, openbaar vervoer (met een bushalte op slechts 400 m afstand), de bibliotheek (op 100 m) en de Sporthal De Wankaarde (op 190 m).

Deze verrassend ruime woningen beschikken over: een inkomhal met toilet, een royale woon- en eetkamer met veel lichtinval, een open keuken, veel bergruimte, 4 of 5 comfortabele slaapkamers, een badkamer en een garage of carport. In de uitgestrekte tuin kun je volop genieten van rust en privacy. Bovendien kun je zelf de afwerkingsmaterialen voor de keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren kiezen, zodat je jouw woning precies naar eigen wens kunt inrichten. Dankzij het gebruik van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen, blijft je toekomstige energiefactuur onder controle (E10).

Ben je benieuwd naar meer details? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek alle mogelijkheden!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
ZJZ8-A3P5-EC
Makelaar Code
tijdloze-halfopen-woningen-2
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com