Home Te Koop Huis 8840 Staden
Ieperstraat 166
Kaart

Ieperstraat 166

8840 Staden Huis Te Koop
3862 m² wonen
699 m² perceel
6 slaapkamers

Ontdek deze unieke kans om een aantrekkelijke woning te verwerven met eindeloze mogelijkheden. Deze gezinswoning, compleet met horeca- en handelsruimte, is prachtig gelegen in een groene omgeving dichtbij de fiets- en wandelroutes van het Vrijbos. Een zeldzame vondst die je aandacht verdient.

De woning heeft een royale leefruimte met 6 slaapkamers, extra kantoorruimte en voldoende opslagruimte. Het is ideaal voor een groot gezin of zelfs voor het opstarten van een Bed & Breakfast. De horecazaak biedt een uniek concept dat ruimte biedt voor verschillende activiteiten en evenementen. Of je nu een restaurant, café, brasserie wilt runnen, of gewoon een gezellige plek zoekt om samen te komen met vrienden en familie, deze horecazaak is de perfecte aanvulling op de woning.

De bijbehorende handelsruimte biedt tal van mogelijkheden en kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, van een winkel tot een kantoor of atelier. Workshops, lezingen, tentoonstellingen, handwerk, schilderen, beeldhouwen, keramiek; alles is mogelijk. Dankzij de flexibele indeling kan de ruimte aangepast worden aan een breed scala aan behoeften.

Met de royale bewoonbare oppervlakte van 273m2 kan het pand ook perfect ingericht worden als kangoeroewoning. Ideaal voor gezinnen die samen willen wonen, maar toch hun privacy willen behouden. Parkeerproblemen zijn er niet dankzij de ruime parkeermogelijkheden voor meerdere voertuigen.

EPC 333 kWh/m2 - UC2605023

Enkele extra kenmerken van deze woning zijn een koelcel, regenput, zongerichte tuin en natuurlijk de vele mogelijkheden die het biedt.

Koop deze parel rechtstreeks van de eigenaars! Bel nu naar 0478/41.23.64.

Heb je besloten om je eigendom te verkopen? Bespaar op de makelaar met de bewezen succesformule van Home2sell.

* * *

Ieperstraat 166 - 8840 Staden - Welkom bij deze buitengewone kans om een knappe eigendom te bezitten met enorm veel potentieel. Deze gezinswoning met horecazaak/handelsruimte, gelegen in een groene omgeving nabij de fiets- en wandelroutes van het Vrijbos, is een zeldzame vondst die je niet mag missen. Ontdek dit pand rechtstreeks van de eigenaars en laat je verbazen door de ruime bewoonbare oppervlakte en de talloze mogelijkheden.

Kenmerken van het pand

Ruime bewoonbare oppervlakte: Met 6 slaapkamers, ruime leefruimte, extra bureel, en voldoende bergplaats biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin of zelfs voor het opzetten van een Bed & Breakfast.

Horecazaak: Een uniek concept dat mogelijkheden biedt voor allerlei activiteiten en evenementen. Of je nu een restaurant wil runnen, een gezellig café, een brasserie of gewoon een leuke plek zoekt om samen te komen met vrienden en familie, deze horecazaak is de perfecte aanvulling op de woning.

Handelsruimte: De bijhorende handelsruimte biedt een waaier aan mogelijkheden en kan dienen voor diverse doeleinden, van een kleine winkel tot een kantoor of atelier. Ook workshops, lezingen, tentoonstellingen, handwerk, schilderen, beeldhouwen, keramiek kan hier, de ruimte kan flexibel aangepast worden of een breed scala aan producten aanbieden.

Kangoeroewoning: Dankzij de ruime indeling en royale bewoonbare oppervlakte van 273m2 kan het pand perfect ingericht worden als kangoeroewoning, ideaal voor gezinnen die willen samenwonen en toch hun privacy willen behouden.

Voldoende parkeermogelijkheden: Met ruimte voor meerdere voertuigen is parkeren geen probleem, wat handig is voor zowel de bewoners als de gasten van de horecazaak.

EPC 333 kWh/m2 - UC2605023

+ Ruime woonst met bijhorende horecazaak en/of handelsruimte (°2008)
+ Nabij fiets- en wandelroutes
+ Koelcel
+ Regenput
+ Zongerichte tuin
+ Meerdere mogelijkheden

KOOP DEZE TOPPER RECHTSTREEKS VAN DE EIGENAARS!

0478/41.23.64

Ook beslist om uw eigendom te verkopen? Bespaar de makelaar dankzij de bewezen succesformule van Home2sell.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
699 m2
Bewoonbare oppervlakte
3862 m2
Referentie
LG77HKNX6-DL
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet van toepassing
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€349.000 / Home2sell
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com