Home Te Koop Huis 7973 Stambruges
Rue du Roi Georges 8
Kaart

Rue du Roi Georges 8

7973 Stambruges Huis Te Koop
218 m² wonen
3 slaapkamers

Op zoek naar een ruim en veelzijdig huis nabij de Zee van Zand en Pairi Daiza? Dit pand is te koop voor 120.000 euro, exclusief makelaarskosten en ten laste van de koper. Met een oppervlakte van ongeveer 218 m², kan dit pand volledig naar uw wensen worden ingericht.

De indeling van het pand is flexibel en bestaat uit: in de kelder vindt u de wijnkelder. Op de begane grond bevindt zich een entreehal, een kleedruimte, een kantoor, een badkamer, een garage voor één auto, een wasruimte, een stookruimte, een grote woonkamer met een open keuken op de achterkant en de mogelijkheid om een mooie mezzanine te creëren boven een bewoonbare verdieping. Daarnaast hebben we een prachtige tuin.

Op de eerste verdieping is er ruimte om drie slaapkamers onder het dak te voorzien. Enkele renovatiewerken zijn al gestart en moeten nog worden voltooid. Het huis beschikt over dubbele beglazing en verwarming op stookolie.

Het kadastraal inkomen wordt nog vastgesteld. De totale oppervlakte zal 2 are en 37 centiare bedragen, volgens het landmeterplan. Omdat er nog een perceelsverdeling moet plaatsvinden, bedragen de registratierechten 12,5%, maar het is mogelijk om een eventuele restitutie van 6,5% aan te vragen als aan alle voorwaarden is voldaan.

Het energieprestatiecertificaat is E met een energieconsumptie van 365 kWh/m² per jaar. De verkoopprijs is 120.000 euro, makelaarskosten niet inbegrepen en ten laste van de koper. Deze publicatie is niet contractueel bindend en vormt geen aanbieding. De eigenaars behouden zich het recht om te beslissen over enig bod op hun eigendom. Eventuele hogere biedingen op een lopend bod zijn onderworpen aan de biedingsregels van Logissim Agency. Raadpleeg onze tarieven en voorwaarden op: www.logissim.be. De weergegeven bewoonbare oppervlakte is gebaseerd op het energieprestatiecertificaat.

* * *

Rue du Roi Georges 8 - 7973 Stambruges - Prix: 120.000 euros, frais d'agence non inclus et à charge de l'acquéreur.

Entre la mer de Sable et Pairi Daiza, grande maison de +/- 218 m², ultra polyvalente à aménager selon vos souhaits comme par exemple:

Sous-sol: Caves.

Rez: Hall d'entrée, vestiaire, bureau, salle de bains, garage une voiture, coin buanderie, chaufferie, grand séjour avec cuisine ouverte sur l'arrière et une possibilité de créer une belle mezzanine sur l'étage aménageable et jardin.

Etage: Possibilité d'aménager 3 chambres sous toit.

Divers: Les travaux sont déjà commencés et doivent être avancés et terminés. Châssis double vitrage, chauffage central MAZOUT.

RC: A fixer.

Superficie totale: Sera de 2 ares 37 centiares selon plan de géomètre.

Droits d'enregistrement à 12,5 % car une division parcellaire doit avoir lieu et une éventuelle restitution de 6,5 % pourrait être demandée si toutes les conditions sont remplies.

PEB: E - 365 kWh/m².an

Prix: 120.000 euros, frais d'agence non inclus et à charge de l'acquéreur. Publicité à caractère non contractuel et ne constituant pas une offre. Les propriétaires se réservent le droit de décision, d'acceptation ou non sur toute(s) offre(s) soumise(s) pour leur bien. Les éventuelles offres supérieures sur une offre en cours seront conditionnées par les règles de l'offre de l'agence Logissim. Consultez notre barème et conditions sur: www.logissim.be. Superficie habitable affichée en fonction du PEB.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 120.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
218 m2
Referentie
-DXS9NC0TXWH
Makelaar Code
11581
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€120.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com