Kaart

Claeslaan 25

1820 Steenokkerzeel Huis Te Koop
167 m² wonen
4 slaapkamers

Deze prachtig gerenoveerde woning, met een bewoonbare oppervlakte van 167m² volgens het EPC, is gelegen op een perceel van 4a 82ca. De ruime leefruimte op de begane grond straalt een open sfeer uit dankzij de aangrenzende open keuken. Je vindt hier ook een berging, bureau en een apart gastentoilet. De moderne keuken is volledig uitgerust volgens de laatste trends. Het grote terras en de tuin, bereikbaar via de woonkamer, zijn een heerlijke plek om te genieten van de zon.

De eerste verdieping herbergt twee slaapkamers, waarvan één met dressing, en een badkamer. Deze laatste is uitgerust met een douche, ligbad, toilet en dubbele wastafel met onderhangend meubel. De zolderverdieping is knap afgewerkt tot twee extra slaapkamers. Bovendien beschikt de woning over een kelder voor extra opbergruimte en een aparte garage in de tuin voor veilig parkeren.

Het huis kent een gunstige EPC-waarde van 215 kWh/m² en de elektriciteitsinstallatie voldoet aan alle eisen. Het pand ligt niet in een risicogebied voor overstromingen en beschikt over een alarmsysteem met camera's voor extra veiligheid. Ook het vernieuwde dak en de ramen met rolluiken dragen bij aan het comfort.

De woning is beschikbaar vanaf 1 augustus 2024 (onder voorbehoud). Je bevindt je hier in de nabijheid van horeca, scholen en recreatiegelegenheden. Bovendien zijn er geen stedenbouwkundige inbreuken en ligt de woning in een woongebied zonder voorkooprecht.

Dankzij de gunstige ligging nabij de E19, de Leuvensesteenweg en de Haachtsesteenweg ben je verzekerd van een vlotte woon-werkverbinding.

* * *

Claeslaan 25 - 1820 Steenokkerzeel - Deze gerenoveerde woning biedt een bewoonbare oppervlakte aan van 167m² (volgens EPC) en bevindt zich op een terrein van 4a 82ca. Op het gelijkvloers treft u een ruime woonkamer aan met open keuken alsook een berging, bureau en apart gastentoilet. De moderne keuken is volledig uitgerust. Via de woonkamer heeft u toegang tot het grote terras en tuin waar u kan genieten van het zonnetje. De eerste verdieping telt 2 slaapkamers (waaronder één met dressing) en een badkamer. In de badkamer vindt u een douche, ligbad, toilet en dubbele wastafel met onderhangend meubel terug. De zolderverdieping werd afgewerkt tot 2 extra slaapkamers. Verder is er nog een kelder waar u enkele spullen kunt opbergen. In de tuin vindt u nog een aparte garage terug waar u uw auto in alle veiligheid kunt parkeren.

Gunstige EPC-waarde: 215 kWh/m².
De elektriciteitsinstallatie is conform.
Watertoets: perceelscore B, gebouwscore A.
Niet gesitueerd in een risicozone voor overstromingen.
De woning beschikt over een alarmsysteem met camera's.
Het dak werd vernieuwd. De ramen zijn voorzien van rolluiken.
De woning is beschikbaar vanaf 01/08/2024 (onder voorbehoud).
Horeca, scholen en recreatiegelegenheden bevinden zich in de directe omgeving.
Geen stedenbouwkundige inbreuken. Gelegen in woongebied. Geen voorkooprecht.
Het pand is gunstig gelegen nabij de E19, de Leuvensesteenweg en de Haachtsesteenweg waardoor vlot woon-werkverkeer gegarandeerd is.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 519.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
167 m2
Referentie
JLLE0LM2173F
Makelaar Code
50ebec10-6467-4486-b6f1-998e8e
EPC Waarde
215 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20231016-0003005235-RES-2
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€519.000 / AEF Immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com