Kaart

Perpetstraat 27

1820 Steenokkerzeel Huis Te Koop
393 m² wonen
1.570 m² perceel
5 slaapkamers

Deze te renoveren fermettewoning is gelegen in het rustige en idyllische Steenokkerzeel, meer specifiek in het landelijke gehucht Humelgem. Het pand, met een bebouwde oppervlakte van maar liefst 390 vierkante meter, bevindt zich aan het charmante kerkplein. De woning is omgeven door een ruime tuin en ligt op een totaal perceel van 15a 70ca.

Op de begane grond vinden we een grote inkomhal met trap, een living/eetplaats van 34 vierkante meter, een gezellige extra zithoek met een tweede trap naar de eerste verdieping, een keuken van 17 vierkante meter, een badkamer en verschillende bergruimtes. Eén van deze bergruimtes doet ook dienst als wasplaats en er is een extra doucheruimte.

Op de eerste verdieping bevond zich voorheen een apart appartement met een woon- en eetruimte van 28 vierkante meter, een keuken van 19 vierkante meter, drie ruime slaapkamers, een badkamer en een mezzanine. Op de tweede verdieping, gedeeltelijk onder het dak, vind je nog een zolder en twee extra slaapkamers.

Deze woning biedt heel wat mogelijkheden. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om er een kangoeroewoning of bed & breakfast van te maken, of je kan het pand gebruiken om wonen en werken te combineren. Bovendien is er nog potentieel om de bebouwde oppervlakte verder uit te breiden.

Hou er wel rekening mee dat alle residentiële gebouwen met een EPC label E of F verplicht gerenoveerd moeten worden naar label D of beter binnen 5 jaar na aankoop.

* * *

Perpetstraat 27 - 1820 Steenokkerzeel - Steenokkerzeel: gelegen aan het rustige, idyllische kerkplein van het gehucht Humelgem, bevindt  zich deze zeer ruime (390m² bebouwd), volledig te renoveren woning in fermettestijl. De woning beschikt over een grote tuin (totale oppervlakte perceel 15a 70ca). Actueel is de woning ingedeeld als volgt: Gelijkvloers: ruime inkomhal/traphal, een living/eetplaats (34m²) met aansluitend een extra zithoek (11m²) en met een extra 2de trap naar de 1ste verdieping, een keuken (17m²), een badkamer (11m²) en verschillende bergruimtes (20-20-16m²) waarbij één bergruimte eveneens dienst doet als wasplaats, en een andere waar zich tevens een extra doucheruimte bevindt. Op de 1ste verdieping: voorheen was deze verdieping in gebruik als een apart appartement met een living/eetplaats (28m²), een keuken (19m²), 3 ruime slaapkamers (18-17-17 m²), een badkamer (10m²) en een mezzanine. Op de 2de verdieping (deels onder dak): deze verdieping bestaat momenteel uit zolderruimte en 2 extra slaapkamers. Deze woning heeft velerlei mogelijkheden (kangoeroewonen/wonen & werken/B&B/…)en kan bovendien nog verder uitgebreid qua bebouwde oppervlakte.

Renovatieverplichting: alle residentiële gebouwen met EPC label E of F, moeten verplicht gerenoveerd worden naar label D of beter, binnen de 5 jaar na aankoop.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 429.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.095
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1918
Grond oppervlakte
1.570 m2
Bewoonbare oppervlakte
393 m2
Referentie
RJ7U42UXG4LY
Makelaar Code
5922109
EPC Waarde
Ele kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€429.000 / New Immo Service
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com