Kaart

Keistraat 45

1820 Steenokkerzeel Huis Te Koop
132 m² wonen
3 slaapkamers

Dit prachtig gemoderniseerde pand in Steenokkerzeel is gelegen op een terrein van 2a 85ca en biedt een woonoppervlakte van 132m², aangevuld met een ruime garage van 22,25m² en stockage zolder.

De sfeervolle woning beschikt over verschillende kamers, waaronder een inkomhal met toilet, een royale woonruimte met een charmante houtkachel, en drie slaapkamers. Daarnaast beschikt de woning ook over een keuken, badkamer, dressing en wasruimte.

Recentelijk zijn belangrijke renovaties uitgevoerd: het dak en de gevel zijn vernieuwd met extra isolatie en beide trappen zijn vervangen. De keuken is voorzien van moderne apparatuur zoals een oven, gasvuur, dampkap, afwasmachine en spoelbak. De badkamer is uitgerust met een bad, douche, WC en een dubbele wastafel, stijlvol geïntegreerd in een meubel.

Aan de achterzijde van de woning treft u een verzorgde tuin aan met een terras, overdekte stalling en tuinhuis. De woning is uitgerust met een conformele elektriciteitsinstallatie en een waterverzachter, alsook een recent vernieuwde hoogrendementsketel op gas voor verwarming. Het pand heeft een 3000l regenwater opslag en ligt niet in een mogelijk overstromingsgevoelig gebied.

De locatie is ideaal: winkels zoals een bakker en kruidenierswinkel zijn op wandelafstand en het pand is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is een snelle verbinding naar Antwerpen, Leuven en Brussel en in de directe omgeving treft u horeca- en recreatiemogelijkheden aan.

Indeling van de woning: Eetkamer (16,67m²), Zitplaats (24,41m²), Keuken (13,85m²), Slaapkamer 1 (16,17m²), Slaapkamer 2 (11,6m²) met aangrenzende dressing (5,8m²), Slaapkamer 3 onder het dak (20,25m²) en Badkamer (9,31m²). Voorkooprecht is niet van toepassing. Stedenbouwkundige inlichtingen zijn in aanvraag. De woning is gelegen in een woongebied.

* * *

Q1: Waar ligt de woning?
A1: De woning is gelegen in Steenokkerzeel.

Q2: Wat voor voorzieningen biedt de woning?
A2: De woning biedt een inkomhal met WC, ruime leefruimte met houtkachel, keuken, badkamer, dressing, wasruimte en 3 slaapkamers.

Q3: Wat voor verwarming heeft de woning?
A3: De woning heeft verwarming via hoogrendementsketel op gas (recent vernieuwd).

Q4: Is er een tuin aanwezig?
A4: Ja, er is een verzorgde tuin met terras, overdekte stalling en tuinhuis aanwezig.

Q5: Welke winkels zijn op wandelafstand te vinden?
A5: Er zijn een bakker, kruidenierswinkel en andere winkels op wandelafstand te vinden.

* * *

Keistraat 45 - 1820 Steenokkerzeel - STEENOKKERZEEL
Deze modern gerenoveerde woning is gelegen op een terrein van 2a 85ca. Het pand biedt 132m² woonoppervlakte en een garage van 22,25m² met ruime stockage zolder. De woning bestaat uit inkomhal met WC, ruime leefruimte met houtkachel, keuken, badkamer, dressing, wasruimte en 3 slaapkamers. Het dak en de gevel werden recent vernieuwd met extra isolatie, alsook werden beide trappen vernieuwd. De keuken beschikt over een oven, gasvuur, dampkap, afwasmachine en spoelbak. De badkamer is voorzien van een bad, douche, WC en dubbele wastafel (in meubel). Achteraan de woning is er een verzorgde tuin met terras, overdekte stalling en tuinhuis. De elektriciteitsinstallatie is conform. 3000l Regenwater. Verwarming via hoogrendementsketel Verwarming via hoogrendementsketel op gas (recent vernieuwd). Waterverzachter aanwezig. Electriciteit is conform, 3000l regenwater. De woning is niet gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied.
Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en winkels op wandelafstand (Bakker, kruidenierswinkel,...) Er is een zeer vlotte verbinding naar Antwerpen, Leuven en Brussel. Horeca en recreatiegelegenheden (sporthal,...) bevinden zich in de directe omgeving. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gelegen in woongebied. Voorkooprecht niet van toepassing.
INDELING: Eetplaats: 16,67m², Zitplaats: 24,41m², Keuken: 13,85m², Slaapkamer 1: 16,17m², Slaapkamer 2: 11,6m² + Dressing: 5,8m², Slaapkamer 3 (onder dak): 20,25m², Badkamer: 9,31m²,...

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 419.000
Kadastraal Inkomen
€ 914
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
132 m2
Referentie
98411200910092333
EPC Waarde
xxx kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
In opmaak
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
Woongebied
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com