Home Te Koop Huis 9190 Stekene
Hellestraat 138
Kaart

Hellestraat 138

9190 Stekene Huis Te Koop
155 m² wonen
1287 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek de charme en potentieel van deze vrijstaande woning, gelegen op een royaal perceel van 1287 vierkante meter. Zodra u de woning betreedt, wordt u verwelkomd door de aantrekkelijke woonkamer, die vloeiend leidt naar de goed uitgeruste keuken en bijkeuken. De begane grond beschikt ook over een gastentoilet, een inpandige garage en een lichte, ruime veranda.

De eerste verdieping herbergt drie slaapkamers (één met airconditioning) en twee daarvan bieden extra toegang tot een zolderopslagruimte. De badkamer is compleet uitgerust met een zitbad, een wastafel en een toilet.

De buitenruimte biedt een grote garage, een tuinhuis en een kleine chalet ruimte, die allemaal verschillende bruikbare mogelijkheden bieden. Let op, deze woning valt onder renovatieverplichtingen: binnen vijf jaar na aankoop moet het EPC minimaal label D bereiken. Echter, dit pand kan in aanmerking komen voor een substantiële energetische renovatie, waardoor u kunt kopen voor slechts 1% registratierechten. Bezoek www.mijnverbouwpremie.be voor meer informatie.

Neem nu contact op met Nick op 0472/78.57.67 of stuur een e-mail naar nick@cornelis-partners.be om een bezichtigingsafspraak te maken en deze charmante woning te ontdekken.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen voor een rondleiding!

* * *

Hellestraat 138 - 9190 Stekene - Deze open bebouwing op een perceel van 1.287m² biedt u tal van mogelijkheden.

Bij het binnentreden van de woning ontdekt u meteen de vele charme die de woning heeft. Aan de rechterkant komt u terecht in de aangename woonkamer. Deze staat in verbinding met de keuken die ook een bijkeuken heeft. Rechts van de bijkeuken vindt u het gastentoilet terug en links van de bijkeuken de inpandige garage. Verder is er op het gelijkvloers nog een ruime veranda voorzien die veel lichtinval biedt.

Op het eerste verdiep vinden we 3 slaapkamers terug, waarvan 1 met airco aanwezig, en waarbij 2 slaapkamers hiervan nog extra toegang bieden naar de zolderberging. Verder vinden we de badkamer terug die voorzien is van zitbad, lavabo en toilet.

In de tuin vinden we een ruime garage terug als ook een tuinhuis en een kleine chaletruimte. Deze bieden hier ook weer tal van mogelijkheden.

Renovatieverplichting van toepassing: binnen vijf jaar na aankoop moet het EPC min. label D halen. Dit pand kan in aanmerking komen voor een ingrijpende energetische renovatie waarbij u kan kopen aan 1 % registratierechten. Contacteer ons voor bijkomende info of check www.mijnverbouwpremie.be.

Kom deze charmante woning en zijn troeven ontdekken en plan nu uw afspraak in met Nick op 0472/78.57.67 of nick@cornelis-partners.be.

Wie zien u graag voor een bezichtiging!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Kadastraal Inkomen
€ 761
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1965
Grond oppervlakte
1287 m2
Bewoonbare oppervlakte
155 m2
Referentie
3LN20VV60EYY
EPC Waarde
407 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€349.000 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com